Gökçek’in belediye başkanı olduğu dönemde yapılan Malazgirt Bulvarı Ostim-Batıkent kavşağının karışık dizaynı ilk kez bu kavşakları kullananların kaybolmasına sebep oluyor.

Mansur Yavaş’ta kayboldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Bilkent kavşağında kaybolduğunu açıkladı. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Yavaş, Bilkent kavşağı şikâyetleri üzerine bu kavşaklardan şikayetçi olarak kendisinin de kaybolduğunu bu kavşakların ancak bu kadar kötü ve karmaşık yapılabileceğini ifade etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Fatma Girik’in Ankara’da tedavi olduğu dönemde Şehir Hastanesi’ne gitmeye çalışırken, karmaşıklıktan dolayı yanlış yere döndüğünü, hastaneye gitmek için iki kez tur attığını anlattı.

Kavşakların haritayla önceden çalışılarak öğrenilmesi gerektiğini vurgulayan Mansur Yavaş kavşakların çok kötü planladığını ifade etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, çözüm için şuan da sadece uyarı amaçlı tabelalar konulduğunu söyledi.

‘Çılgın kavşaklar’ için şehre ilk kez gelenlerin uyarıldığı ve keskin U dönüşlerinin ise kazaya sebep olduğu bilinen bir durum olmak birlikte, bu kavşakların karışıklığı sadece buralara girenlerin anlayabileceği ifade edildi.

Bu ‘Çılgın kavşaklar’ için konulan tabelaların iyi takip edilmemesi ise gitmek istediğiniz yerden çok farklı bir yere gitmeniz içten bile değil.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bu açıklamasına görevden alınan eski başkan Melih Gökçek’in ne diyeceği merak edilirken, Gökçek’in Yavaş için Ankara’yı tanımamakla suçlayacağı öngörülüyor.

Editör: TE Bilişim