Ramazan Ayı'nda 'İftar Ver' kampanyası ve daha sonra 'Su Ver', 'Bilet Ver', 'El Ver' kampanyası başlatan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şimdi de Kurban Bayramı ile 'Afiyet Ver' kampanyası ile vatandaşlarla birlikte iyilik bulaştırmaya devam ediyor.

9 günde 8 milyon 56 bin 450  TL destek

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahiplerine paket kavurma et ve kıyma ulaştırılması amacıyla   başlattığı ‘Afiyet Ver’ kampanyasına 9 günde 8 milyon 56 bin 450 TL destek geldi. Yavaş, Hala yüzüne tebessüm, sofrasına bereket olmamızı bekleyen binlerce ihtiyaç sahibimiz var. İyiliği çoğaltan, dayanışma içinde olan herkese yürekten teşekkürler” dedi.

ABB Başkanı Yavaş’ın Kurban Bayramı öncesi başlattığı ‘Afiyet Ver’ kampanyasına destek sürüyor. Kampanyaya 9 günde birlerce hayırseverden toplamda 8 milyon 56 bin 450 TL destek geldi.

Hayırsever vatandaşlar www.afiyetver.com internet sitesi üzerinden paket kavurma ve kıyma siparişlerini vermeye devam ediyor.

Hedef Eylül ayı itibarıyla yüzbinlerce kavurma ve kıymayı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak

'Afiyet Ver' kampanyası başlatan Mansur Yavaş, ''Eylül ayı itibarıyla yüzbinlerce kavurma ya da kıymayı, paketlenmiş halde ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmak, onların dertlerine derman olmak. Bugüne kadar bizlere güvendiniz, hayırlarınızı hiç esirgemediniz. Bizler de yine gönülden gönüle köprüler kurarak iyilik kervanına bir omuz daha vereceğiz. Yine birlikte sevecek yine birlikte sevineceğiz. Bulaştırdığınız her iyilik, bir gülümsemeye vesile olsun.'' şeklinde konuştu.

Son durum

'Afiyet Ver' kampanyasındaki son durum 8 milyon 56 bin 450 TL'ye ulaştı.

İyilik bulaştırmak için: https://www.afiyetver.com/

Editör: TE Bilişim