AK Partinin kaybettiği 7 puanın sebeplerini anlatan Maranki, sebepler arasında tamamalayıcı tıbbın ve sağlı turizminin önünün açılmamasıını da gösterdi.

Devlet Bahçeliye de övgüler dizen Maranki, Erdoğan’a seslenerek doğru olanların hakkını verip eğri olanları görevden almasını istedi.

Bilindiği gibi tamamlayıcı tıp sahasının uzmanlarından İbrahim Saraçoğlu, Külliye’de danışman olarak görev yapıyor.

Maranki’nin “tamamen duygusal(!)” yazısı şöyle:

“Geçen makalemde de yazmıştım!

Milletimizden! Parti teşkilatlarından, dışlanan milli, manevi akil insanlardan, sessiz çoğunluktan kısaca Recep Tayyip Erdoğan diyen binlerce Anadolu insanından gelen cevap ve teklifte “Hocam işte böyle olursa Sayın başkanın yeni sistemde önü açılacak yalnız adam olmayacak ve bizler de ölesiye yanındayız”” demişlerdir!!!

Teklifim şu idi:

Sayın cumhurbaşkanımızın tayin ettiği direkt temas kurabileceği ehil -gözlemciler-müfettişler-danışmanlar- bölgelerde kimse tarafından bilinmeden gizli bir çalışma yapacak ve raporunu direkt Tayyip Erdoğan’a sunacak! Türkiye’den toplanan bu gerçek bilgileri ki; her zaman lazım olacak. Sayın başkanımız şahsi olarak birer saatini ayırsa Türkiye’nin geleceği için % 100 gerçekleri öğrenmiş olacaktır!

Tabii gerçekleri öğrenmek istiyorlarsa!!!?

Kesinlikle, katiyetle ve mutlaka bu yapılmalıdır!

Yapılmazsa mahalli idereler seçiminde daha büyük bir hüsran ve oy düşmesi karşımıza çıkacaktır!

Hem de en büyük suiistimallerin yaşandığı pek çok belediyelerde, belediye başkanları maalesef ben üzülerek söylüyorum milletvekili adayı yapılmış bir daha da ağır cezadaki mahkemelerden kurtulmuş gibi görünse de millet yerine konulacak belediye başkan adayına da bir daha oyunu verirken mutlaka ve mutlaka “Ahiretini kazanıp kaybetme noktasında milli ve yerli olmayan, kalbinde Allah korkusu, ahireti kazanıp kaybetme korkusu olmayan hiç kimseye oy atmayacaktır”!

Şayet sorunlu olan ve bölgelerinde istenmeyen bulunmaz Hint kumaşı gibi 20 senedir aday yapılan vekillerin ve adı sanatçı, topçu, popçular yanında bu milletin milli manevi değerlerini savunan Türk İslam ülküsüne inanmış milli ve yerli denenmemiş dürüst kabiliyetli insanlar sıralamaya konulmalıydı, hatta davet edilmeliydi!

İşte bu böyle olmadığı için Ak Parti içindeki milli insanlar ve yukarıda anlatılanlardan rahatsızlık duyanlar oylarını getirip Milliyetçi Hareket Partisine vermişlerdir!

Biz milliyetçi hareket ruhunda insanları listelere koysaydık bu oylar Ak Partiye gidecekti!

Tabi burada da Allah’ın adaleti tecelli etmiştir!

Belki de Allah (c.c) Türkiye’nin en zor günlerinde Başbakan yardımcılığını ve genel başkanlığı da elinin tersiyle iterek “mesele memleket meselesi” deyip erken seçim kararlarına evet diyen Türkiye’nin Türkmenbeyi devlet adamı Bahçeli, devlet yönetimindeki ağırlığıyla Türkiye’nin millilikten uzaklaşan çizgisini belki de tekrar kazandırmaya vesile olacaktır!

Ak Parti maalesef bu işi becerecek kadroları yukarıda belgeleriyle açıklanan gerekçeler sebebiyle kuramamıştır!

Sayın başkanı bütün gayretlerine rağmen yeni sisteme geçme gayretindeki mücadelesinde yalnız kalmıştır!

Sayın cumhurbaşkanının bir günde dört miting yapıp akşam da 03.30’lara kadar canlı yayın yaparak çalışmasına ayak uydurabilecek metal yorgunluğunu üstünden atmış yeni ekibi ile yoluna devam etmelidir!!!

Başta Sayın cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın ve bakanlarımızın ve belediye başkanlarımızın, parti genel merkez yöneticilerinin çevresinde bulunan danışman başdanışman ve özel görevli kişilerin yardımcılarının ve danışmanlarının kime danıştığı ve danışma sonucunun doğru olup olmadığını bu seçimdeki yedi puan kaybından da anlamış bulunuyoruz!

Doğru olanların hakkını ver!!! Eğri olanları görevden al!!!

Okuyucularımdan gelen ve dinlediğim binlerce kişinin feryadıdır ve gerçektir incelendiğinde görülecektir...

Belgelidir hatta kamera kayıtlıdır!

Ak Parti’nin 7-9 puan oy kaybının kısmi sebepleri:

1- Millete dayatılan vekil listesi!

2- Bazılarının sorunlu vekil adaylarını Tayyip Erdoğan’a “sorunsuz” diye sunması!

3- Gündemden bîhaber bazı Cumhurbaşkanı, başbakan, bakanların ve genel merkez başdanışman, danışmanların ve etkin işadamlarının listelere müdahalesi!

4- Sosyal medyadaki etkisizlik, karşı tarafın etkisinde kalma kararları ona göre almak! Cumhur İttifakını savunan gerçek insanlara sahip çıkmamak!

5- Bilgi kirliliği ve medya alanında TRT’de ve RTÜK’te dezenformasyonla mücadele eksikliği!

6- Gençlerle iletişim sorunu!

7- İllerdeki devlet kuruluşlarına ve belediyelere partilerin il ilçe başkan, vekillerin yakınlarından alınması!

AKP’li belediyelerdeki yolsuzluklar ve meclis üyeleri mücahitlerin çok büyük müteahhit olması!!!

8- Gıda, tarım, hayvancılık, sağlık alanında hükümetin çok radikal tedbirler alamaması!

Tamamlayıcı tıpın ve sağlık turizminin önünün açılmaması...

Çakalların izi sürülüp tedbir alınmazsa kümeste tavuk kalmaz!

Bununla ilgili yapılacak tek şey Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sultan II. Abdülhamid’i tahtta 33 yıl tutan sadece kendisi tarafından bilinen parti adına değil, bazı görevli kişilerin seçim kaybedilen yerlerde hangi dolapların döndüğünü!Hangi kriptoların hangi parti içi ihanetlerin yaşandığını! Sorumlu olan bölgeleri sorunsuz olarak yukarıya iletenlerin kimler olduğunu! Bunların arkasındaki insanların hiç çekinmeden korkmadan izi sonuna kadar sürülerek ortaya çıkarılmasının sağlanmasıyla ancak mümkündür!!!

Bununla ilgili teklif ve projelerimiz de hazırdır!

Ya devlet başa!

Ya kuzgun leşe...!

Yoksa bu yapılmazsa daha büyük tehlike, 2019 yılındaki mahalli idareler seçiminde hezimet yaşanacak.

Zaten kılıç sırtında seçilen pek çok il ve ilçedeki belediye başkanlıkları da kaybedilecektir.!

Çok daha önemlisi de kaybeden Ak Parti değil Türkiye ve milletin geleceği.

Yaşananlardan ibret alınıp mesajın gereği kesin olarak yapılmazsa kaybedilecektir!

Vesselam!!!”

Editör: TE Bilişim