En çok şikâyetin seçim öncesi af çıkarılması olduğunu ifade eden Maranki, bol bol kendisini övmeyi,nekadar takipçisiolduğunu tekrar etmeti ihmâl etmedi.

Suçluların affına isyan eden namuslu vatandaşlar adına Cumhur ittifakı liderlerine seslenen Maranki, affa karşı çıkmak yerine namuslu vatandaşlar için de müjdeler istedi.

Maranki, yazısının sonunda “fetöcülerin ihbar edilmesi için” telefon numarası da paylaştı. 

24 Haziran seçimleri bizim açımızdan yeniden Dirilişin habercisi olacaktır. Şahsen benim ve 1.500.000 takipçimin genel kanaati bu noktada tabi 24 Haziran sonrasından çok büyük Ümit’ler bekliyor derken sayın Özhaseki açıkladı: Millet devleti ile helal’leşiyor...!

Suçlular affediliyor!

Suçsuzlar mükafatlandırılıyor mu?

Burada bize gelen onlarca değil binlerce WhatsApp ihbarı, mail ve fotoğraf gönderen takipçilerimizin seçimlere kadar birkaç hususlarını da pek çok konuya yetkililere aksettirmeye kendime vazife addediyorum.

Suçluya af! Suçsuza...!

En önemlisi bu seçim zamanı yapılan imar affı, vergi affı suçluların ceza affı....vs

Allah rahmet eylesin İÜ İktisat fakültesi sosyal siyaset kürsüsünde doktora hocam Prof. Dr. Sabahattin Zaim 1985’li yıllarda Özal döneminde Avrupa Birliği’ne girme teraneleri olduğu için; “bu nasıl olsa olmayacak gelin size ilmi siyaset dersi vereyim...!” mastır ve doktoramızda çok şükür hayattayken İlmi siyaset doktorası almıştık!

İyiki de almışız yoksa bu siyaset arenasında takipçilerimizin deyimiyle: “harcanıp giderdin hocam! bu millette hastane kapılarını da sürüne sürüne yaşardı!

Çok şükür şu an tamamlayıcı tıp yasasının çıkmasından; binlerce yaptığınız program, onlarca sağlıklı yaşam kitabı ve uyguladığımızda sağlıklı yaşam ruhsal bedensel arınma detoks programlarımızda yaklaşık 5 milyon kişi Türkiye’de şuurlanmış ve farkındalı hale gelmiş durumdadır ... Allah sizlerden razı olsun!” diyen vatandaşlarımın sözleri hâlâ kulaklarımda...

YouTube’a girerek bütün televizyon kanallarında ve şimdi de beyaz TV ve akit TV’de yaptığım programları İzleyebilirsiniz!

Milletin umudu 24 Haziran!

Bütün bunların karşısında 24 Haziran 2018’de seçim ve nereye gidiyoruz...!

Vergi affı, imar affı, ceza affı konuşulduğu bugünlerde yüzlerce değil binlerce takipçimden gelen bir sözü bu yazımda paylaşacağım diğerlerine de söz veriyorum diğer yazılarımda vatandaşın ortak derdi: “ya hocam! arsız, hırsız, namussuz, vergi kaçıran, kaçak yere inşaat yapan, suç işleyip içeri girenler Bu ülkede affediliyor;

bBu ülkede çalmayan çırpmayan, devletin arazisini işgal etmeyen, vergisini zamanında ödeyen, hastalanmadığı için sigorta kesintisi dahi yapılmayan, Allah’a Resulullaha uyduğu için, suç işlemediği için, hayatını Allah’tan korkarak helal daire de devam ettirip kanunlara bağlı yaşayanlar cezalandırılıyor...!

Sayın hocam duyurun sesimizi...

Bunun tam aksini yapanlar ise bir af ile suçlu iken mükafatlandırılıyor...

Peki Allah (cc): “ben her şeyi görürüm işitirim” ayeti ortada iken bunu yapanlar!

El kaldıranlar! Sebep olanlar! Teklif edenler! Allah indinde kimin malını kime verdiniz diye hesaba tutulmayacak mı?

Sen suçluları korurken haklılara niçin sahip çıkmadın demeyecekler mi?

Evet bunların hesabını da sualinin cevabını da şimdiden hazırlayın derim?

Öyle Cennet ucuz değil tabii ki Cehennem dahi lüzumsuz değil.

Memlekette dürüst namuslu vatanperver vatana millete bayrağa devlete dinine İMANINA uçkuruna eline diline beline sahip çıkanlara cezalandırmayın!

Bunlara da bir mükâfat verin! Bunlara da bir ikramiye verin! Bunlara da bir saygı duyun....!

Ve Öz vatanında parya olan artık sessiz yığınların sesi olun ki istediğiniz oyu alabilesiniz!

Cumhur İttifakının başındaki sayın liderler....!

Benim vazifem bu sesi size duyurmak!

Evet 24 Haziran yeniden dirilişin habercisi olacak ama acaba olabilecek mi diye tereddütleri de ortadan kaldıralım!

Sessiz namuslu vatandaşlara da sahip çıkalım!

Onları da müjdelerimizi verelim!

Mesela ne mi yapalım! Diyorsanız ben 33 yıl devlette çalıştım 33 kere doktora gitmedim!

Sağlık harcamam sıfır! Emekli olduktan sonra da hiçbir hastaneye gitmedim!

İlaç da kullanmadım!

Neden Allah’a, Resulullaha, dinime, imanıma ve aklımı kullanarak helal daire de yaşıyorum...!

Birileri de devlete kadın, kız, bulaşıcı hastalıklar… Adam her gün içki içiyor, sigara içiyor, ahlaksız hayat yaşıyor...vs

Devlete her ay 5 bin tl zararı var!

Bu adamla beni aynı kefeye koyduğun zaman bu çok büyük bir adaletsizliktir diyen vatandaşlarımın sesini duyuruyor ve ben de suçluları affeden suçsuzları görmezden gelenlere ve haksızlık karşısında susanlara; zalimin zulmü ile ezilen haklılara sahip çıkmayanlara hakkımızı helal etmiyoruz...!

Milletin haklı sesini duyun!

Şayet siz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından oy isteyecek Mars’tan insan transfer etmeyecekseniz; vatandaştan gelen ve bir buçuk 1 milyon takipçimin ortak sesine kulak verin ve tedbir alın yarın geç olabilir! Birazcık da namuslu insanlara müjdeler verin...!

Suçlulara sahip çıktığınız kadar; Suçsuzlara da sahip çıkın!

O zaman 24 Haziran yeniden dirilişin habercisi olacaktır diye Görmeyen gözlere duymayan kulaklara vatandaşın sesini duyurmak istiyorum!

Not:

Kayseri’den, Kastamonu’dan, Gaziantep’ten ve daha pek çok ilden ve Almanya’dan Feto ve bağlantıları ile ilgili çok önemli ve güvenilir bilgi notlarınız alınmıştır!

 Bunun gibi onlarca ihbar hattına gelen belgeli gerçekleri de seçim sürecinde sizlerle paylaşacağız!!!?

WhatsApp ihbar hattı:

0530 200 00 96

Editör: TE Bilişim