İYİ Parti Lideri Meral Akşener, ikinci kez babaanne olmanın heyecanını yaşadı. 2015 senesinde ilk torunu Pars'ı kucağına alan Akşener, bu sefer de ikinci torunu Ayda ile bu heyecanı bir kez daha yaşamanın mutluluğuna erişti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ikinci kez babaanne oldu. Akşener'in gelini Işıl Akşener, dün bir kız bebek dünyaya getirerek herkesi sevince boğdu. İstanbul'da bulunan özel bir hastanede gerçekleşen doğumun beklenenin aksine bir hafta öncesinde yaşandığı kaydedildi.

Van Depremi İçin Başsağlığı Mesajı

Doğum esnasında oğlu Fatih ve gelini Işıl'ı bir an olsun hastanede yalnız bırakmayan Akşener'in torunun ismi ise Ayda oldu. 2012 senesinde evlenen Fatih ve Işıl Akşener, ilk çocuklarına ise Pars adını vermişti.

Van'da yaşanan son depremin akabinde sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Akşener, can kayıpları için başsağlığı diledi. Van'da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dileyen Akşener, yaralılara da acil şifalar dileklerinde bulunarak hükümetin bir an önce büyük İstanbul depremi öncesinde hazırlık yaparak bunu Meclis'e sunmaları isteğinde bulundu.

Editör: TE Bilişim