Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Berna Yılmaz'ın rahatsızlığı için ABD'de olan Yılmaz çiftinin, oğullarının ölümden habersiz dönüş yoluna çıktıkları ve acı haberi henüz almadıkları ortaya çıktı. Mesut Yılmaz ve eşini taşıyan tarifeli uçak, İstanbul'a inecek. Ölüm haberini havalimanında alacak Yılmaz çifti için uçağa bir ambulans gönderilecek.

CENAZESİ ADLİ TIPTAN ALINDI

Beykoz'taki evinde ölü bulunan Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morgundan alındı.

MESUT YILMAZ VE EŞİNİN HABERİ YOK

Adli Tıp Kurumu önünde açıklama yapan Abdurrahim Albayrak, Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz'ın olaydan haberlerinin olmadığını söyledi.

Mesut ve Berna Yılmaz İstanbul'a geldi

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz'ı taşıyan uçak Atatürk Havalimanı'na indi. 

Oğulları Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ölümünden haberi olmayan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz çifti Los Angeles'ten saat  19.40 sıralarında İstanbul'a geldi. Yılmaz çiftini yakınları ve dostları karşıladı. 

THY'ye ait tarifeli uçaktan inen Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz, aprondan araçlarla B Kapısı'ndan çıkarıldı. Yakınları ve akrabaları tarafından karşılanan Yılmaz ile beraberindekiler, araçla havalimanından ayrıldı.

Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz'ı oğulları Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin kaldırıldığı Şişli'deki özel hastaneye geldi.  Yılmaz çifti beraberindekilerle birlikte hastaneye girdi.

Editör: TE Bilişim