Metro Turizm yolcu otobüsünde yaşanan yangın ortalığı can pazarına çevirdi. Antalya'da yolcu otobüsünün çay ünitesinde çıkan yangın sonrasında yolcular büyük bir panik yaşarken esnaf ile vatandaşlar camları kırarak canlarını son anda kurtardı.

Antalya'nın Alanya ilçesi civarlarında seyir halinde devam eden yolcu otobüsünün çay ünitesinde bir anda çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Otobüste çocuklarında bulunduğu arka bölümdeki yolcular panik halinde ön tarafa doğru kaçışmaya başlarken yaşanan kaos sonunda otobüsün camları kırıldı.

Can Pazarı

Konya'dan Antalya yönüne doğru seyahat halinde olan Metro Turizm şirketine ait yolcu otobüsünden bir anda dumanlar yükselmeye başladı. Otobüsün çay bölmesinde çıkan yangın kısa süre içerisinde ortalığı dumana boğdu. İşte tam bu esnada yolcuların panik yaşaması ile otobüsün içerisinde adeta can pazarı yaşandı.

Otobüsün duman altında olduğunu gören esnaf ve vatandaşlar ise yardıma koşarak camları kırıp yolcuların dışarıya çıkmasını sağladı. Ardından da ellerindeki yangın tüpleri ile alevleri söndürmeye çalıştılar. Daha sonrasında bölgeye gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken dumandan etkilenen 1 yolcu ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Otobüsün içerisinde çıkan yangın sonrasında Metro Turizm'den bir açıklama gelmezken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Otobüs yangın

Editör: TE Bilişim