Ozan Arif’in hayatını kaybetmesinin ardından, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, hakkını helal etmeyeceği yönünde hadsiz bir paylaşımda bulundu.
Paylaşımında "BENİM LİDERİME KÜFREDE KÜFREDE ÖLEN BİRİNE RAHMET DE DİLEMEM 5 000 ÜLKÜCÜ ŞEHİDİM İÇİN HAKKIMIDA HELAL ETMEM EDENLEDE İŞİMİZ OLMAZ" diyen  Birtürk, yine Ozan Arif’le ilgili bir başka ismin yazdığı mesajı da paylaştı.

O başkanın Facebook adresi  https://www.facebook.com/cfrbrtrk

O alçak mesaj şu şekilde "Bizim için ha Meral gebermiş ha Ozan bozuntusu"

Öte yandan Denizli merkezli hurbakis.com isimli sitenin yazarı Cemil Sevincek, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk için şu ifadeleri kullandı: "Sanat ve sanatçı yanlış bilmiyorsam partiler üstüdür. Öncelikle sanat camiasının başı sağ olsun. Bu nedenle MHP Denizli il başkanının Facebook’taki yazdığını çok garipsedim bir sosyalist olarak. Dikkat et sen bir zümreyi temsil eden bir siyasi partinin il başkanısın. 
Hem de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, 'Bütün ülkücüler yuvanıza dönün. Kapımız sonuna kadar sizlere açık' dediğinin ardından. Kızıyor olabilirsin ya da tahminen genel başkanına yalakalık olsun diye de yazmış olabilirsin. Ancak siz ülkücü camia değil misiniz. Ne pahasına olursa olsun Ozan Arif ile ilgili o yazıyı yazman kendine ve ülkücü camiayı inkar etmek değil midir?"

 

Editör: TE Bilişim