Cumhur İttifakı gereği MHP Erzurum adayı Prof. Dr. Serdar Sevimli’yi aday göstermeyecek.

Sosyal medyada, sokaklarda, okullarda duruma tepkiler çığ gibi büyürken, Prof. Dr. Serdar Sevimli sosyal medya hesabından kritik bir açıklama geldi.

Prof. Dr. Serdar Sevimli açıklamasında " Hangi niyetle olursa olsun Eylem,Yürüyüş gibi çağrılara kesinlikle itibar etmeyiniz." dedi.

Sevimli şu şekilde devam etti "Sosyal medyada paylaşılan ve birinci şahıslardan duyulmuş gibi anlatılan bilgileri Dikkate Almayınız. Bu bilgiler şahsi kanaatlerden oluşmaktadır. 
Elbette ki saygı duyuyoruz.

Ülkemizi ve hususen şehrimizi ilgilendiren bu hassas süreçte, partimizin ve mensuplarımızın çalışma şevkini kıracak hareket söylem ve sosyal medya paylaşımlarına dikkat etmenizi rica ediyorum. 
Ayrıca hangi niyetle olursa olsun Eylem,Yürüyüş gibi çağrılara kesinlikle itibar etmeyiniz. 

Şunu bilmenizi istiyorum ki; Genel başkanımız, Erzurum milletvekilimiz, il başkanımız, MYK üyelerimiz ve partimizde görevli her birey; Devletimizi, Milletimizi ve hususen Erzurum'u ilgilendiren konularda en üst düzeyde hassasiyete sahiptir. 

Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş ülküdaşlarımızın ve parti ayırımı yapmadan karşılıklı muhabbet beslediğimiz tüm kardeşlerimizin, seçim hazırlıklarının yapıldığı bu günlerde, bize yakışan duruşu sergilememizde yardımcı olacaklarına tüm kalbimle inanıyorum. 
Kaderin memleketimiz için en hayırlı şekilde tecelli edeceğine eminiz. Saygılarımla.

Prof.Dr.Serdar SEVİMLİ"

İLGİLİ HABER


 

Editör: TE Bilişim