Altını tekrar çiziyoruz "İsim Belirtmeden"

Destan yayınlandıktan bir gün sonra MHP Genel Merkezi, Ozan Arif hakkında suç duyurusunda bulunmuş,  Ozan Arif'in yazdığı destanı tam anlamıyla sahiplenmişti.

Ozan Arif ise KRT'den Çağlar Cilara'ya açıklamada bulunarak "Beni terzi olarak nitelendirirseniz, bu benim diktiğim bir elbisedir. Bu elbiseyi dikerken, bu Ahmet'in elbiseni, Fatma'nın elbisesi demedim ben. Ben bir "Şerefsiz"elbisesi diktim. Bu elbiseyi birileri kendine yakıştırıyorsa benim diyecek lafım yoktur." dedi.

Bu gelişmeler üzerine MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş sosyal medaya hesabından bir açıklama yayınladı.

Açıklamasında oldukça sert bir üslup kullana Karataş "Atalarımız sözlerini boşuna söylememişler;

“İt kudurunca önce sahibine saldırır”.
1999 seçimlerinde umduğunu bulamayan kurt postuna bürünmüş köpeğin, yıllardır havlamaktan yorulmadığını görmekteyiz. Yediği yala tükürmeyi kendilerine şeref sayan bu BOZAN ARİF ve bunun gibiler, kendilerine yeni yal bulmak için, tekrar bedenlerine 10 numara büyük gelen DEVLET BAHÇELİ gömleğinin eteklerine tutunmaya çalışmaktadırlar.
Ülkücülükten bahsedip, parasını almadan teşkilatın konserlerine çıkmayan, parasını alamadığı zaman konserlerini iptal eden, BOZAN ŞİRİNE umuyoruz bu davranışlarını unutmamıştır.
Ülkücülükten bahsedip, Türk Dünyasının Bilge Liderine kendince hakaret eden kanalizasyon beyinli kırık kalem, kendi şerefsizliğini beyan ettiğinin de farkında değildir.
Eline kalem almakla kendini ozan zanneden BOZAN ARİF, döktürdüğü satırlarda kendi karakterinin ve kişiliğinin şairin deyimiyle “çukur” bile etmediğini yazmaktadır.
Yazdığı şiirle kendini anlatan çakal, kendisini tanıdığımızı ne mal olduğunu bildiğimizi unutmuş olmalıdır ki, zaman zaman bu şekilde kendini bizlere anlatmaktadır.
Artık bu yal yiyen yalakanın Ülkücü Hareketin aklının bir köşesinde olduğunu bilmesini isterim.
Alperenliğe ermiş olan hiç bir ülkücünün, kendisini hoş sedalarla anmayacağını da bilmesini isterim.
Devlet bekası için her türlü zarara göğüs geren BİLGE LİDERİMİZ seni adam yerine koyup cevap bile verme gereği duymamıştır.
Ancak biz evlatları liderimize yaptığın hakaretleri sana iade ediyoruz… ŞEREFSİZSİN…

Şayet şeref kelimesinin tek bir harfi dahi sende olsaydı, yıllarca elini öptüğün, hiçbir şaibesi bulunmayan, Devletinin ve Milletinin çıkarlarını her şeyin üstünde tutan, dahili ve harici bedbahtların her zaman karşısında duran, en son 15 Temmuz’da senin gibi hainlerine karşı vatanı ve milleti için göğsünü siper eden liderimize çirkef ağzını açmazdın.
SENİ UNUTMUYORUZ UNUTMAYACAĞIZ…
Gelecekteki Ülkücüler seni ülkücü hareketin sırtındaki bir asalak olarak hatırlayacaklar.
Liderimiz ŞEREFİMİZDİR…"dedi.

Öte yandan benzer sertlikte açıklamalar yapan ve Devlet Bahçeli'ye ve Balgat'a sinyal çakan Zekai Kaya ise dağlarda arıcılık yaptığı ve inzivaya çekildiği biliyor.

Zeki Kaya " Tüm tarihimiz boyunca kurt postuna bürünmüş çakalları da, yediği tasa tüküren yamyamları da gördük. Ama sizin gibi pervasızları daha yeni gördük.
Biz ülkücüleri farklı kılan bazı özelliklerimiz vardır. Tabi şimdi bunları sana anlatmayacağım. Sen ülkücünün taviz vermeyeceği değerleri de aslında bilen kişisin. Ama sen nefsine uymuş, 1999 seçimlerinde seçilememişliğin ezikl
iğini yaşayan, bunu kibir haline getirip liderine havlayan kişi olmuşsun. Bu hareketin sen ve senin gibilerini nerelere getirdiğini ve neler kazandırdığını biliyoruz. Yüreğin yetiyor, dilin getiriyor, sazının teli vurabiliyorsa bir şiirinde de teşkilatın sana kazandırdıklarını anlat da millet öğrensin." demişti.

Ayrıca Zekai Kaya Erzum dağlarında arıcılık yaptığı ve işinden oldukça memnun kaldığı gelen bilgiler arasında.

Ayrıca önceki başkan Zekai Kaya'nın,  MHP Erzurum İl sekreteri ve İl başkanının açıklamalarını yazan Bülent Yazıcı, şuan ki İl Başkanı Naim Karataş'ında İl sekreteri ve metin yazarı.

İki açıklamadaki hakaretlerin neden birbirine benzediği de böylece anlaşılmış oldu.

Başkan, Balgat sana yer vermez, arıcılıkta bilmiyorsun, siyaseti bıraktığında bir spor salonu açarsın artık....

Editör: TE Bilişim