Milliyetçi Hareket Partisi'nde uzun yıllardır hizmetlerini sürdüren Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın'ın annesi Zülfiye Aydın hayatını kaybetti. MHP, sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayımladı

Mesajda "Genel Başkan Yardımcımız ve Erzurum Milletvekilimiz Prof. Dr. Kamil AYDIN'ın annesi Zülfiye AYDIN hanımefendi vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Erzurum Asri Mezarlığında defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın ise annesinin vefatı dolayısıyla "Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır ( Fe inne meal üsri yüsra)”. Annemin aylardır çektiği acıları rahmetiyle kolaylaştıran Allah’a hamd olsun. Cennet hatunu olasın inşallah." ifadeleri kullanıldı.

HDP'li Katırcıoğlu'dan MHP'li Aydın'a başsağlığı mesajı

HDP milletvekili Erol Katırcıoğlu, annesini kaybeden MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın'a taziyelerini iletti. 

“Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır ( Fe inne meal üsri yüsra)”. Annemin aylardır çektiği acıları rahmetiyle kolaylaştıran Allah’a hamd olsun. Cennet hatunu olasın inşallah" diyen MHP milletvekili ve genel başkan yardımcısı Kamil Aydın'a "Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin" diye yazdı. 

Editör: TE Bilişim