İddiaların MHP Genel Merkezi kulislerinde çalkalanmasının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, aralarında diğer Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ile MHP Genel Başkanının Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek’inde bulunduğu fotoğraf karelerini paylaşarak "Derler stratejik hamleler Neyi Hedefler ? Sevginin, Güvenin yitirildiği yerde kim kimin için neyin kavgasını yapar ? Anlamak zorlaşır.. Ayıp"İfadelerini kullandı.  

Bu ifadeleriyle kendisinin aleyhinde iş çevrildiğini ima eden Çetin, fotoğraf karesinde yer alan isimlere üstü kapalı olarak ''İSTİFA EDİN'' çağrısı yaptı.

Olayın Çıkış Noktasındaki İsim  Neslihan Küpelioğlu Gözgören

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ahmet Hulusi’ye olan hayranlığıyla tanınan ve zaman zaman Milliyetçi İnternet Gazetelerine felsefi üslupta makaleler gönderen Neslihan Küpelioğlu Gözgören, MHP’de Milletvekili Adaylığı listesine giren Elif Gonca Akdeniz ve bu iki ismin arkadaşları, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine giderek, Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönterle bir görüşme yaparlar.

Bu görüşmede İzzet Ulvi Yönter’e ‘’Genel Başkanımızla görüşmek istiyoruz. Kendisine çok önemli bilgiler vereceğiz.’’ dedikleri öne sürülen kişiler, İzzet Ulvi Yönter’in yoğun uğraşlarına rağmen Devlet Bahçeli ile görüştürülmez.

Akabinde Neslihan Küpelioğlu Güngören ve Elif Gonca Akdeniz, MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek’le görüştükten sonra MHP Genel Merkezinden ayrılır.

Şefkat Çetin’in MHP’deki Fetö İmamı Olduğu İddia Ediliyor

Kulislerden sızan bilgilere göre Devlet Bahçeliyle görüşmesi engellenen kişiler, Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'e bir dosya verdiler ve bu dosyada Şefkat Çetin’in FETÖ ile irtibatlı olduğuna dair bilgiler vardır.

Nitekim Neslihan Küpelioğlu Gözgören birçok paylaşımında elinde belgeler olduğunu ve bunların Devlet Bahçeli'ye iletilmesinin, Şefkat Çetin tarafından engellendiğini öne sürüyor.

Güzgören , Şefkat Çetin'e ''Çete'' yakıştırması yapıyor.

Şefkat Çetinle İlgili İddialar, MHP Genel Başkanının Masasına Kim Tarafından Kondu ?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’in yakınlarından aldığımız bilgiye göre, Çetin hakkındaki şikayet dosyaları MHP liderinin masasındaydı.

Bu haber Şefkat Çetine gelince adeta çileden çıkan Çetin,  Twitter üzerinden İzzet Ulvi Yönter ve Yıldıray Çiçek’e mesaj yolladı .

Şefkat Çetin’in Özel Kalemi Alp Karaoğlu’ndan Tehdit

Şefkat Çetin’in özel kalemi olduğu bilinen Alp Karaoğlu ‘’Milliyetçi Ülkücü Hareketin kadroları eğer bir konu hakkında fikirlerini beyan edeceklerse, açık şekilde altına imzalarını atarlar…

Kalem tetikçiliğini, sahte hesap kullanmayı, başkalarının üzerinden aşırtma yapmayı huy edinenlerin sıfatlarını da, Milliyetçi Ülkücü Hafıza belirleyecektir…

Teşkilat başkanına Şerefsizlik yapmayı göze alanlar, Teşkilatların önünden dahi geçemez hale gelecektir.’’ İfadelerini kullanarak, adı geçen isimleri açık bir şekilde tehdit etti.

İl Başkanlığı Sözü Verilen Yüksel Kaleci’den Hakaret

MHP İstanbul İl Başkanlığı için Şefkat Çetin’le sürekli irtibatını sürdüren ve Devlet Bahçeli’nin Mehmet Bülent Karataş’a güveninden ötürü yaklaşık 4 senedir, atama bekleyen Yüksel Kaleci’de, Şefkat Çetin lehinde bir paylaşım yaptı.

Paylaşımında adı geçen bayana ‘’kal…ak’’ şeklinde hakaret eden Kaleci, daha sonra bu paylaşımını sildi.

Önümüzdeki Günlerde Ortalık Karışabilir

MHP Genel Merkezi içerisinde ‘’FETÖCÜ’’ iddialarıyla çalkalanırken, Neslihan Küpelioğlu’na göre Şefkat Çetin FETÖ ile irtibatlı ve görevi Devlet Bahçeli’nin etrafını boşaltarak onu sürekli yalnız tutmak. Küpelioğlu  Sürekli ‘’Hain’’ üreterek Devlet Bahçeli’yi yalnızlaştıran Çetin’in, bu sayede kendisine zemin hazırladığını öne sürüyor.

Süreci hangi grubun galip çıkacağını önümüzdeki günler belirleyecek. Kadınlar hamamı görüntüsü veren MHP Genel Merkezinde, Hainlerin ve FETÖ'cülerin neslinin hala bitmemesi de , Ülkücüler tarafından sorgulanıyor….

Editör: TE Bilişim