Yazısında "Ortadoğu gazetesinde yazan Şükrü Alnıaçık’tan “alagarson türbanlı” diye cevâbî bir yazı geldi. Ya Apo’dan vazgeçelimmiş ya İslâm’dan. “Alagarson” ifâdesinin ne anlama geldiğini söylememe gerek yok. Kendisini ülkücü diye tanımlayan bir erkeğin, bir hanıma siyâset uğruna fâhişe demesini bütün ülkücü erkeklerin ve kadınların vicdânına havâle ettim. Çünkü şuuraltı bozuk erkeklerle tartışmaya gelmez. Lafı bir yere getirip pisleşirler. Bu üslûbsuz üslûbu nâzikçe eleştirdim.
Fakat açıkçası, MHP cenâhından bir özür bekledim. Ben beklerken “Ak Partili hâin türbanlıya haddini bildiren” Şükrü Bey, muhtemelen tebrikleri kabûl ediyordu. Ne de olsa dövmekten beter etmişti beni. Bu cevap üzerine yazı hayâtımı sonlandırmalıydım ama arsızlık işte.
Aradan epey bir vakit geçti. Bu alnıaçık herif, FETÖcü Bugün TV kapatılırken koşa koşa kurtarmaya gitti. Yetmedi bir de yazı yazarak sebebini açıkladı.
Efendim, bir gün lapacıların yayın konuğu olmuş. Yere göğe konduramamışlar. Buyurun okuyun:
“Koza-İpek Holding'in elinde Kanaltürk ve Bugün TV ile Bugün ve Millet gazeteleri var. Nâmuslu gazetecilerin yayın yaptığı bu grubun ben de yayın konuğu oldum. Beni MHP genel merkezinin önünden alıp, Havaalanı’na gidiş, İstanbul'a uçuş, kanala intikal, canlı yayın, otele geçiş, konaklama, ertesi gün tekrar otelden alma, havaalanı intikal, inişte Esenboğa'da karşılama ve MHP genel merkezine getirene kadar yapılan her şey tek kelimeyle “mükemmel”di.” (28. 10. 2015- Ortadoğu)
Yazının târihine dikkatinizi çekerim: 2015’in Ekim ayı. Paralel yapılanma ayyuka çıkmış; Bahçeli’nin danışmanı ise bu yapının “nâmuslu” gazetecilerini savunmaya gidiyor." demişti.

YAZI İÇİN TIKLAYINIZ

Sitemizin yorum kısmına yukarıdaki yazıya iki adet yorum gelmiş, isim olarak "Şükrü Alnıaçık" yazıldığı için, yazarımızı Kerime Yıldız bu yorumların Şükrü Alnıaçık'a ait olduğunu farz ederek yeni bir yazı kaleme aldı.

Kerime Yıldız bugün yayınlanan yazısında "Benim konumumu boşver, kendi konumuna bak efendi! “Andımızdan vazgeçin” dedim diye beni PKK’lı yaptın. Şimdi çok sevdiğin andını kaldıranlarla kol kolasın. Bunu kendine nasıl açıklıyorsun?
Ama bir dakika! Sen teşkilat adamısın değil mi? Teşkilat adamı soru sormaz, emredileni yapar.  
Ben, dün neysem bugün de oyum! Gezi, darbe, ulusalcılık, ittihatçılık ve Kemalizm hakkında, dün ne düşünüyorsam bugün de aynısını düşünüyorum. Hiçbir teşkilat, hiçbir parti, benim fikirlerime hükmedemez. Anlayacağını sanmıyorum ama ben, bir bireyim."
dedi

YAZI İÇİN TIKLAYINIZ

Elalem deveyi hamuduyla yutmuş, biz bir dilim ekmek yiyeceğiz

Öte yandan Bahçeli'nin danışmanı Şükrü Alnıaçık  Milletevekili adayı olmadan önce sosyal medya kullanıcısının  "Şükrü Alnıaçık hocam teşkilat onaylı ise, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde İstanbul il Başkanlığı tarafından Çekmeköy ilçesine atanan Cihan Haber Ajansı yani FETÖcülerin müşahit olarak atanması teşkilat onayı mı?" 
 

Bahçeli’nin danışmanı Alnıaçık ise şöyle yanıt vermişti.
“Memlekette politik-aktif beş kişiden biri FETÖ'cü olmuşsa denk gelebilir. Bir ara hükümet acaba düşer mi diye 17-25 kampanyasına kulak verdiğimiz doğrudur kardeşim. Ama vatandaş sandıkta yine 'AKP' demiştir. 15 yıllık bir iktidardan kurtulmak için müsaade et de o kadar manevrayı da yapalım. Böyle ince ince kendi kusurlarımızı aramaktan ve düşmana malzeme vermekten kaçınmak gerekir. Elalem deveyi hamuduyla yutmuş, biz bir dilim ekmek yiyeceğiz bırak da o kadar olsun." demişti.

Hoca sürekli şaplak yiyorsun farkındamısın....

İşte yolanan yorum IP nolar tarafımızdan gizlenmiştir...

Editör: TE Bilişim