MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Meclis Genel Kurulunda İYİ Partili İbrahim Halil Oral'la yaşadığı kavgada sinkaflı küfürler etmişti. 

Tartışma esnasında yaşanan küfürlü diyaloglar tepkilere neden olmuştu. 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından konu ilgili bir video yayınladı. Enginyurt paylaşımında şu ifadelere yer verdi “Kainatın efendisi Yüce Allah'a, kötü söz söylemeyi bırak. Allah için can vermeye hazır olanlara, iftira atanları Allaha havale ediyorum. 2 dakika ayırarak seyrediniz. Allaha emanet olun.”

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt yayınladığı videoda ise şu sözleri söyledi “Aziz Türk milleti, son günlerde sosyal medyada benim hakkımda geçen hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığımız bir tartışma sırasında, istemeden de olsa, ama olmaması gereken, ettiğim hakaretler sebebiyle bir video dolaşıyor. Burada küfür ediyorum bu yanlıştır, doğru değildir, bunun savunacak hiçbir yanı yok.

Bundan dolayı da Türk milletinden özür diliyorum.

Fakat benim asla ve kata kâinatın yaratıcısı cenabı Allah'a ağzından en ufak bir kötü söz çıkması mümkün değil iken, benim Allah'a küfür ettiğimi söyleyerek aleyhte iftira yalan kampanyaları düzenleyenler, son günlerde bu videoları servis etmeye başladılar ve Allah'a küfür ettiğimi söylüyorlar.

13 yaşında hapse girmiş bir Ülkücü, Allah davası için hapse girmiş bir Ülkücü olarak ve Allah için canını vermekten imtina etmeyen bir Cemal Enginyurt olarak bu beni çok üzüyor. Şunu açıkça ilan ediyorum, video dikkate izlendiğinde asla ve kata Allah'a karşı en ufak bir söz söylediğimiz ortaya çıkmayacaktır. Israrla küfür edildi diyenler samimi değildir.

Ben onları da Allah'a havale ediyorum. Allah onları da ıslah etsin. Ama şu bilesin ki bizim asla cenabı Mevla’ya karşı en ufak bir kötü sözümüz olmadığı gibi, Allah için canımızı dahi vermek borcumuzdur. Allah mutlaktır, hâkimdir en büyük yaratıcıdır, biz onun kulları olarak sadece ona hizmet ederiz. Bu küfür etti diye iddia edenleri tekrar Allah'a havale ediyorum.”
 

Editör: TE Bilişim