Milad Hatemi, İstanbulda Lamborghini’de Karpuz satarken gündeme gelmişti. Dün gece sokağa çıkma yasağında Polis Otosuyla çakarları çalıştırarak, Devletin aracını oyuncağa çeviren bu şahıs

İranda Cinsel Taciz, Uyuşturucu ve Sanal Kumardan dolayı ceza aldı ve idam kararı var.

Hatemi’nin skandal görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan eski İYİ Parti Başkan Yardımcısı Adli Bilişim Uzmanı Adem Taşkaya, “İranlı Milad Hatemi, Lamborghini’de Karpuz satarken gündeme gelmişti. Dün gece sokağa çıkma yasağında Polis Otosuyla çakarları çalıştırarak, Devletin aracını oyuncağa çeviren ve İstanbul’un sahibi benim diyen bir zihniyet bu cesareti nereden alıyor!!!” diye yazarak Emniyet Genel Müdürlüğü’nü ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu da etiketledi.

Taşkaya ayrıca Hatemi’nin bir başka videosunu da paylaşarak, “Milad Hatemi, polis videosunda olduğu gibi video çekerek bir İranlı ile ‘Istanbul sahibi kim?’ İstanbul’un sahibi benim, Saat kaç? Hadi söyle, Karantinada seni buraya getirdim, Söyle bok yedim de’ gibi tehdit ve alıkoyma videoları çekip Instagram hesabında paylaşıyor” ifadelerini kullandı.
Milad Hatami lüks aracında karpuz sattığı görüntülerden sonra “Araçları motorlu araç tescil belgesinde gösterilen maksadın dışında kullanmak” suçundan para cezası ve 2 hafta trafikten men cezası almıştı.

Editör: TE Bilişim