Ok, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın, Meral Akşener hakkındaki ifadelerine tepki gösterdi.

TBMM Başkanlığından yapılan açıklamanın "utanç verici" yazılı bir belge haline geldiğini öne süren Ok, "Meral Akşener sadece MHP tabanında değil, Türk milletinin gönlünde de önemli bir yer tutmaktadır. Yapılan saldırılar da bu nedenledir. Sözde ülkeyi yöneten, milleti aldatan, insanlık ahlak ve faziletinden nasibini almamış Meclis Başkanı gibi kişiler, başta aile hayatı olmak üzere Türk kadınına böyle seviyesiz, çirkin ve ahlak dışı sözler sarf etmektedirler." dedi.

Akşener'e MHP tabanının yanında halkın çoğunluğunun destek vermesinin TBMM Başkanı İsmail Kahramanve diğerlerini "çıldırttığını" iddia eden Ok, "Sayın Kahraman, sizin gibiler bilmez ama Sayın Meral Akşener, Türk milliyetçiliğine inanmış bir Türk kadınıdır. Türklük gururu ve şuurunu taşıyan hiçbir Türk milliyetçisine ne FETÖ'cü ne de bir başka ihanet şebekesinin zerresi bulaşabilir. Şayet İsmail Kahraman FETÖ'cü görmek istiyorsa önce etrafına sonra da aynaya baksın." ifadelerini kullandı.

İşte o açıklama;

Ülkemizin içerisinde bulunduğu  hassas süreçte TBMM Başkanı İsmail Kahraman ;

 İftar sofrasında Sayın Meral Akşener için “Şu Meral Kılıçtaroğlu mu? ” diyerek son derece seviyesiz ve çirkin bir söz sarf ettiğini TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından yapılan  yazılı basın açıklaması ile itiraf etmiştir.

Bahse konu basın açıklamasının maalesef özrü kabahatinden daha büyüktür.

Meclis Başkanı İsmail Kahraman özür dilemek yerine Sayın Akşener’in şahsında “Şu Meral Kılıçdaroğlu mu? “ diyerek Türk toplumunda son derece kutsal olan Allah’ın emri Peygamber efendimizin sünneti olan Evlilik  ve Aile müessesesini de hedef almıştır.

Sayın Kahraman;

Ben söylemekten utanıyorum ama  birileri de sizin eşinizin ismini   başka bir erkeğin soy ismi ile söylese bunu kabullenir miydiniz?                                                               

Emin olun siz tepki göstermeseniz de biz yine bir insan olarak buna da karşı çıkarız.

Sayın İsmail Kahraman;

Sayın Bakan Meral Akşener bir eş, bir anne, bir babaanne, bir kadın her şeyden önemlisi de bir insan. Peki Sayın İsmail Kahraman siz nesiniz?

Bu ülkede akademisyen, milletvekili, bakan ve TBMM başkanvekili olarak hizmet etmiş bir hanımefendi olan Sayın Meral Akşener’e hem de iftar sofrasında yapmış olduğunuz bu çirkin sözleriniz ile bütün kadınlarımıza ve insanım diyen herkese hakaret etmiş oluyorsunuz.

80 yaşına merdiven dayayan Sayın Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın sarf ettiği çirkin sözler nedeniyle bahse konu açıklama   akıl, izan, ve İslam ahlak faziletinden nasibini almamış bir kişinin sütre gerisine saklanarak yapabileceği emsali görülmemiş utanç verici yazılı bir belge haline gelmiştir.

Sayın Meral Akşener’e Yapılan Bu Çirkin Saldırıların Temelinde Ne Var?

1 Kasım 2015 seçimlerinden  yaklaşık 9 ay önce yapılan MHP olağan kongresinde Sayın Bahçeli’yi seçen aynı delege 1 Kasım 2015 seçimlerinden hemen sonra  hem de noter kanalıyla olağan üstü kongre talebinde bulunmuşlardır.

Yaklaşık 9 ay gibi kısa bir süre öncesinde Sayın Bahçeli’yi seçen   delegasyona olağanüstü kongre talebinde bulundukları için FETÖ’ cü, HAİN gibi son derece çirkin ve yalan iftiralar atılmıştır.

Kısacası MHP delegasyonu Sayın Bahçeli’yi seçtiğinde ÜLKÜCÜ, olağanüstü kongre talebinde bulunduğunda FETÖ’cü ve HAİN olacak öyle mi? Hadi oradan .Başka kapıya…

MHP’nin bu olağanüstü kongre sürecindeki çalışmalarda Meral Akşener’in yaptığı toplantılar salonlara sığmayıp meydanlara taştı.

İşte bu süreçte Sayın Akşener yapılacak olan kongrede önce MHP Genel Başkanı, ardından “Başbakan” olacağım demiştir. Bu T.C Devleti kanunlarına göre demokratik ve yasal bir haktır.

Bahse konu açıklamada  neyin ima edildiğini herkes iyi bilmektedir. Çamur at izi kalsın diyorsunuz ama güneş balçıkla sıvanmaz.

Sayın Kahraman ;

Sayın Meral Akşener sadece Başbakan olacağım demekle kalmadı “MHP’nin olağanüstü kongresinde eğer Genel Başkan seçilirsem yapılacak ilk seçimde Başbakan olacağım, ama bununla da

kalmayacak Cumhurbaşkanı da  Meclis Başkanı da  Ülkücülerden seçilecek “ dedi.

Şahsım da;

 Siyasette  bu kadar iddialı olan ve sadece MHP delegasyonunun değil MHP tabanının ekseriyetinin ve bütün halk kesimlerinin desteğini ve sevgisini kazanan  Sayın Meral Akşener’i bunun için desteklemektedir.

Halkımızın Sayın Meral Akşener’e olan sevgi, saygı ve desteği Sayın İsmail Kahraman gibileri çıldırtmaktadır. Bunun sonucunda da  ahlaksızca yalan ve iftiralarında ötesine geçerek artık Sayın Akşener’in aile hayatına saldırmaya başlamışlardır.

Bahse konu açıklamada  “ Sayın Meral Akşener Yurtta Sulh demiş” diyerek korkakça bir şeyler ima etmeye çalışıyor.

Sayın Kahraman sizin gibiler bilmezler ama Sayın Meral Akşener Türk Milliyetçiliği Ülküsüne inanmış bir Türk kadınıdır. Türklük gururu ve şuurunu taşıyan hiçbir Türk Milliyetçisine Ne FETÖ’cü nede başka bir ihanet şebekesinin zerresi bulaşamaz.

Şayet Sayın İsmail Kahraman FETÖ’cü görmek istiyorsa önce etrafına sonra aynaya baksın.

Hain FETÖ darbe kalkışmasının 1 yılını doldurduk. FETÖ,PKK,İŞİD daha bilmem ne bela ne kadar ihanet örgütü varsa hepsini lanetliyorum.

Dünya durdukça T.C Devleti ve Milleti var olacaktır.

Ancak benzer acı olayların tekrar yaşanmaması için geçmişte yapılan hatalardan ders çıkarılması gerekir. Fakat hiç ders alınmamıştır.

Dün Kahraman Ordumuz başta olmak üzere yargı ve emniyet, devletin bütün kurumları sözde cemaat diye FETÖ’ye teslim edildi. Haksız hukuksuz ,adaletsiz ve liyakatsız atamalar yapıldı.Ve özellikle 12 Eylül 2010 referandumu 15 Temmuz hain FETÖ kalkışmasına gelinmesinde AKP hükümetlerinin ülkeyi felaketin eşiğine nasıl getirdiği milletimizin hafızasında tazeliğini korumaktadır.

      AKP  milletimizle dalga geçercesine   TBMM  15 Temmuz Hain Kalkışmayı Araştırma Komisyonu başkanlığına Reşat Petek gibi daha düne kadar FETÖ’nün en büyük savunucusu olan bir kişiyi getirmiştir.AKP hain kalkışmanın üzerini örtmek için böyle FETÖ defolu kişileri özellikle seçmektedir.

Öte yandan hatırlı kişilerin , parası  olanların, siyasi desteği olanların , damatların karakol ve hapishanelerin ön kapısından girip arka kapısından çıkması Türk Milletini tam bir hayal kırıklığına uğratmıştır.

 Kamuda;Odacıya, esnafta; Çerçiciye kadar bu FETÖ’nün  ayağı var ama ne hikmetse siyasi ayağı yok!Kim inanır buna .AKP hükümeti milletin aklıyla alay ediyor. FETÖ ile mücadele bahanesiyle bütün muhalifler hukuk dışı yollarla kamudan ihraç ediliyor, hapislere atılıyor.

AKP Hükümeti tiyatro oynamaktan derhal vazgeçip FETÖ darbe kalkışmasına gelinen süreçte siyasiler de yargı önünde bunun hesabını vermeli. AKP bu acı gerçekle yüzleşmediği sürece milletimizin hiç  bir ferdi FETÖ ile mücadele edildiğine inanmayacaktır.

AKP hükümeti yargıdan elini derhal çekmeli atamalarda yandaş siyasi kayırmacılık ortadan kaldırılmalıdır.

Türkiye’de demokrasinin gelişmesi adalet önünde herkesin eşit olması için hukuk kuralları içerisinde mücadelemiz devam edecektir.

Sözlerime son verirken başta T.C Devletinin Kurucusu  Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.

Editör: TE Bilişim