Delirdiler. Bakkallara, marketlere, alışveriş merkezlerine daldılar. Ellerine geçen bütün asitli içecekleri parası neyse verip aldılar. İsrail zarar edecek, Müslümanlar zulüm görmeyecekti.

“Ey İsrail ayağını denk al!” deyip şişeleri kanalizasyonlara boşalttılar. Darağacı kurdular, tekbir getire getire astılar. Kıçlarına giyecekleri donları yoktu ama cihada girişmişlerdi, dönmek olmazdı. Üstüne bir de yüzünde Fetullah Gülen’in maskesi olan cansız manken astılar. Adamlar mücahit, adamlar kral!

Dururlar mı?

Durmazlar, durdururlar. Tank durdururlar mesela! Tank durdurduklarıyla övünüp beş dakika sonra tanklar bizi ezdi derler.

Neyse konu dağılmasın. Nasıl insanlar olduklarını anlayın diye bu noktaya temas ettim.

Bugün Isparta’da yeni milli içeceğimizin fabrikasını açtı Uzun Adam.

Delirdiler. Eski milli içeceğimiz ayranla kafayı bulanlar, televizyondaki açılış törenine inanamadı. Hani her bir şişe Müslüman kardeşlerimize bir bomba, bir kurşundu? Reis kandırılmış veya kendilerini kandırmış olamazdı. Dış güçler yine iş başında, oyun sanılandan çok daha büyüktü. Farkına erken vardılar. Büyü yapmışlar, Reis “Ya Allah, bismillah” diyerek Müslüman âlemini asit ile yok etmeye yemin etmiş Coca Cola’nın ülkemizdeki onuncu fabrikasını açmıştı. İslâm dünyasının zehrine, yeni milli içecek olma yolunda rakip kalmamıştı.

Koskoca mücahitler bunu yer mi? Tabi yemez. Gerçekler eninde sonunda ortaya çıkar.

Hemen 41 Fetih, 30 Yasin Suresi okuyup büyüyü bozdular. Coca Cola fabrikası birden aslına yani meyve suyu fabrikasına döndü. Haber bültenlerinin alt yazıları, gazete manşetleri değişti. Aktrollük yalamalığı bir kez daha rüştünü ispat etmiş, görevini başarıyla ifa etmişti.

Masal gibi değil mi?

Şaşırmayın. Artık bu ülkede olmayacak bir şey yok. Koskoca âlem böyle dönmüyor.

www.turancilardernegi.com / Semih Özdemir

Erdoğan Coca-Cola fabrikasının açılışına katıldı, Cumhurbaşkanlığı sitesi sansür uyguladı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Isparta’da Coca-Cola’nın fabrikasını açması sosyal medyada tepkilere neden oldu. Coca-Cola'nın Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımı tamamlanan fabrikası, Coca-Cola'nın Türkiye'deki 10. fabrikası olacak. Öte yandan Cumhurbaşkanlığı’nın resmi internet sitesinde Erdoğan’ın açılışına katıldığı Coca-Cola fabrikasının ismi saklanarak, “Anadolu Grup Isparta Meyve Suyu Üretim Tesisleri Açılış Töreni (Isparta)” diye verildi.

Coca-Cola’nın İsrail’e destek verdiği iddiaları nedeniyle, Türkiye’de sık sık Coca-Cola için “İsrail malı” denilerek boykot çağrıları yapılmıştı. Milli Görüş’ün yayın organı Milli Gazete de konuyu sayfalarına taşıyarak, Erdoğan’a verilen tepkiye dikkat çekti.

Milli Gazete sayfalarından haberi şöyle geçti:

“Coca Cola İçecek CEO'su Burak Başarır, ​Isparta'da açılacak olan fabrika ile ilgili olarak Turkishtime adlı ekonomi dergisine şu beyanatı verdi: ​"Anadolu Grubu'nun ana hissedarı olduğu, Türkiye, Ortadoğu, Orta Asya ve Pakistan'da toplam 10 ülkede, 24 fabrika ve 10 bin çalışanla faaliyet gösteren bölgesel bir Türk şirketi olan Coca- Cola İçecek olarak Türkiye'deki onuncu fabrikamızı Isparta'da açmaya hazırlanıyoruz. 1964 yılından bu yana Türkiye ile beraber büyüyoruz. Bölgesel olarak içinde bulunduğumuz zorlu şartlara rağmen faaliyet gösterdiğimiz coğrafyalara inanıyoruz. Ana hissadarımız Anadolu Grubu ile yatırımlarımıza devam ediyoruz."

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Öte yandan Coca-Cola'nın Filistin halkına zulmeden İsrail'e büyük finanas desteği verdiği gerekçesiyle Türkiye kamuoyunda antipati duyulan bir tarafı da var. Bugün sosyal medya ağlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Coca-Cola fabrikasının açılışına katılacak olmasına yönelik tepki gösteriliyor.”

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Twitter’da da “Bu açılış 15 Temmuz direnişinin ruhuna taban tabana zıt bir açılış. Bu açılış vicdanları rahatsız edecek bir açılış” değerlendirmesinde bulundu.

AKP MEDYASI VE AKP’YE YAKIN İSİMLERDEN TEPKİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Coca-Cola’nın fabrikasını açmasına AKP medyası ve AKP’ye yakın isimlerden tepki geldi.

AKP’ye yakın gazeteler Yeni Şafak, Akşam, Türkiye ve Güneş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Coca-Cola’nın fabrikasını açmasına birinci sayfalarında yer vermedi.

Editör: TE Bilişim