Ünlü arabesk sanatçısı Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı olan Muhterem Nur'un ölüm haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak bu haber kısa bir sürede şarkıcı Asuhan tarafından tamamen yalanlandı.

Gerçek ismi Aysel Kısa Akbaş olan ve Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı olarak tanınan Muhterem Nur'un dün gece bilinci tamamen kapanmıştı. Bir süredir organ yetmezliği sebebi ile durumu iyice ağırlaşan ve hastanede tedavi altında olan 87 yaşındaki Nur'un hayati tehlikesinin devam ettiği kaydedildi.

Sosyal medya üzerinde 'Muhterem Nur öldü mü?' haberleri bir kez daha gündeme gelirken şarkıcı Asuhan bu konuda kısa bir açıklamada bulundu. Muhterem Nur'u manevi annesi olarak gördüğünü belirten Asuhan,ölüm haberinin tamamen asılsız ve yalan olduğunu söyleyerek tedavisine devam edildiğine ve sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğuna değindi.

Muhterem Nur Kimdir?

Anne ve babasını hiçbir zaman tanımayan Muhterem Nur, ilk film teklifini 1950 yılında hayat arkadaşı Müslüm Gürses'den aldı. 1986 yılında Müslüm Gürses ile evlenen Muhterem Nur pek çok filmde başrollerde oynadı.

Editör: TE Bilişim