Mehmet Koçak yazısında “Türk milliyetçisi olarak bildiğimiz grup başkanvekili Müsavat Dervişoğlu “Mecliste HDP’ye Bozkurtça kükreriz” derken, Y. Ağıralioğlu’na küfredildiğinde neden kükremedi?” diye sordu.

Yavuz Ağıralioğlu, Mehmet Koçak

HDP Milletvekili Ali Kenanoğlu'nun yaptığı paylaşım.

İşte o yazı;

Y. Ağıralioğlu, neden yalnız bırakıldı? Akşener ve parti yönetimi neden sessiz?

HDP’nin sözde Ermeni soykırımı ile “yüzleşme” çağrısına sert cevap veren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’na, HDP’li Ali Kenanoğlu, adındaki zevat “Yavuz it havlamış yine” diyerek küfretmesi, terbiye ve siyasi ahlak sınırlarını aşan bir densizliktir. 

ABD’nin öncülüğündeki Batılı emperyalist güç odaklarının taşeronu olan bölücü terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’li hainlerden biri olan Kenanoğlu’nun “Türkiye soykırımla yüzleşmelidir” şeklindeki küstah önerisine “Eğer soykırımla yüzleşin diye ahlâksız bir teklif yapıyorsanız; size mevcut isimleriniz değil, Antranik, Tehliryan gibi Taşnakçı isimleri yakışır! Eğer yüzleşmeden bahsedecekseniz önce PKK denilen alçaklıkla yüzleşeceksiniz!” cevabını veren İstanbul milletvekili Sn. Yavuz Ağıralioğlu’na yapılan küfür ve hakaretler aslında Türk devleti ve milletine ayrıca TBMM’ye ve de genel başkan yardımcısı olduğu İYİ Parti’ye yapılmıştır.

Milli ve manevi değerlerine bağlı ülkenin bölünmez bütünlüğü, milletimizin birliği gibi konularda ilkeli duruşu ile bilinen Sn. Ağıralioğlu’na çeşitli halk katmanlarından destek artarak devam ederken, hâlâ sesiz kalmayı tercih eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İYİ Parti yönetimine ise “Kendi milletvekilleri ve Genel Başkan yardımcısı olan Y. Ağıralioğlu’na küfrediliyor, hakaretler ve tehditler savrulurken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve yönetiminden ses çıkmaması utanç vericidir. Genel Başkan Yardımcısı olan vekiline sahip çıkamayanlar bu millet ve ülkeye sahip çıkar mı?” şeklindeki eleştiriler yüksek sesle ifade edilmeye başladı.

Milli bir duruş sergileyerek ihanete karşı tavır alan Yavuz Ağıralioğlu’na yapılan o seviyesiz hakaret ve küfür elbette hem yüz kızartıcı bir terbiyesizlik hem de üzücü ve de acıdır.

Ancak, Yavuz Ağıralioğlu’nun Meral Akşener ve parti yönetimi tarafından yalnız bırakılması, savunan olmaması ise ondan da daha yüz kızartıcı bir ayıptır hem de ondan daha üzücü ve de acıdır.

Meral Akşener neden sessiz kaldı?  

Feridun Bahşi, Yeniçağ gazetesinin sahibi Ahmet Çelik, Koray Aydın gibi birçok ülkücü milletvekili neden suskun?

Türk milliyetçisi olarak bildiğimiz grup başkanvekili Müsavat Dervişoğlu “Mecliste HDP’ye Bozkurtça kükreriz” derken, Y. Ağıralioğlu’na küfredildiğinde neden kükremedi? 

Siz, HDP’lileri üzmeme adına sessiz kalmaya devam etseniz de biliniz ki, bu ülke sahipsiz olmadığı gibi vatan ve millet sevdalısı bir dava adamı olan Karadeniz’in yağız delikanlısı Yavuz Ağıralioğlu da yalnız değildir.

HDP bir parti değil, yönetim kadrosunun çoğunluğu Türkiye ve Türk düşmanlarından oluşan bölücü terör örgütü PKK’yı da yönlendiren emperyalist güç odaklarının sözcüsü bir uzantı örgüttür.

HDP asla Kürt vatandaşlarımızı temsil etmediği gibi onlara değil, bölücü terör örgütü PKK ile Türkiye düşmanlarına hizmet etmektedir.

TBMM’de 1915’de yaşananları “soykırım” olarak ifade eden ABD Başkanı Biden’in sözlerini kınayan ortak bildiri AKP, CHP, MHP ve İYİ Parti’nin milletvekillerinin oyları ile kabul edilirken, HDP’li vekiller ise bildiriye ret oyu verdiği gibi ‘Ermeni Soykırımı utancıyla yüzleşin’ başlığıyla bir karşı bildiri yayımlaması açıkça bir düşmanlık ve ihanettir.

Hatırlatmak isterim ki, iddia edilen soykırım suçlamalarının tamamı birer iftira olduğu gibi, mahkeme kararı bulunmayan ve üzerinden 106 yıldır geçen olaylar üzerinden bir milleti ve bir devleti suçlu ilan etmek hukuken suçtur.

Türk düşmanı Joe Biden’a destek verme adına bildiri yayımlayan HDP ve HDP’li hainler aynı suçun ortaklarıdır.

Özetle ifade etmek isterim ki, hem bölücü terör örgütü PKK’ya hem de küresel ‘şer güçler’e hizmet etme adına izlediği Türkiye ve Türk düşmanlığı politikalarından dolayı HDP’yi ve HDP’deki hainlerden olan Ali Kenanoğlu’nu kınıyor ve nefretle lanetliyorum.

Ayrıca HDP’nin de içinde olduğu o ittifakın bozulacağı endişesiyle Yavuz Ağıralioğlu’nu yalnız bırakan İYİ Parti lideri Meral Akşener ve parti yönetimini de kınadığımı önemle ifade etmek isterim. 

Editör: TE Bilişim