Eroğan’ın yüzde 51,3 ile başkanlığı kazanacağını kaydeden Küçük, Müslümanların buna güvenerek rehavete kapışmamasını istedi. Küçük’ün bu ifadesine göre, Erdoğan’a oy verenler Müslüman ; vermeyenler Müslüman değil.

Küçük’ün skandal ifadeleri şöyle:

“24 Haziran dönemecine az kaldı. Yeni Türkiye’nin hem siyasette hem medyada kesin zaferinin eli kulağında. Bakınız dünyanın tüm büyük para fonları haziran bültenlerini abonelerine geçtiler ve istisnasız hepsi ama hepsi yaptırdıkları bilimsel araştırma ve anketlerde Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın kazanacağının ortaya çıktığını söylüyorlar. İstediğiniz büyük finansçıya sorun, hakikat budur.

Erdoğan’ın sıkı muhaliflerinden millî yazar Erol Mütercimler bile bu büyük finans kurumlarından birinin bir iş adamı dostunu çektiği bülteni incelemiş ve 51.3 oy oranıyla Erdoğan’ın kazanmasının kesin olduğunu ifade etmiş. Yani bu iş bitti. Elbette Müslümanlar kesinlikle rehavete kapılmamalı ve tetikte olmalı. Her şeyden önce muhtemelen o gece tıpkı 16 Nisan gecesi olduğu gibi meşru seçim sonuçlarını tanımak istemeyen 27 Mayıs kafalılar provokasyon meydana getirmek isteyecektir. Fakat hem millet olarak buna izin vermeyeceğiz hem de bu ülkedeki DEVLET olgusu bu tür bir kalkışmaya izin vermez.

Bu milleti 15 Temmuz’da binlerce silahlı darbeci asker yenemedi, seçim sonucunu tanımayacak 27 Mayısçılar da yenemez.”

Editör: TE Bilişim