Mustafa Atmaca  Ak Parti'nin kaybetmesini Kadınlara verilen imtiyazlardan kaynaklandığını söyledi.

Atmaca "Kadınlara sığınıyorlar, kadınlara fazla imtiyaz veriyorlar.  O kadınlarda kendilerini kral görmeye başladılar. Sosyal medyada görmüşsünüzdür adam güzelce anlatıyor. Kadın diyor ki "ben kadınım sen bana anlatamazsın" kadınsın sen de insansın da, konuşunca anlamaz mısın sen. Ben kadınım diyor, neredeyse adamı dövecek. Seçim sloganı da bu "kadınlara daha çok imtiyaz vereceğiz" Verilen çok azmış sanki." dedi

Mustafa Atmaca şu şekilde devam etti "AK parti'yi kaybettiren AK Parti'nin yalakaları, AK Parti'nin aleyhine tek söz söylemeyen insanlar var bu hakiki dostluk değil. Arkadaşın hasta olduğunu söylersin, neden daha fazla hasta olmasın diye. 38 yaşındayım oy atmaya başladığında AK parti vardı hala var, hep de AK Parti'ye attım ama bununla birlikte, burada hata var düzelmesi gereken noktalar var yanlışa yanlış dediğin zaman sen FETÖ'cüsün, sen busun.  En başta bunlardan dolayı bu hale düştü.
 Kendi içinde yanlışlarını tespit edip düzelteceksin.
 Hz. Ömer gibi bir halife gidiyor diyor ki "bende nifak var mı?" Cennetle müjdelenen 10 sahabeden ikincisi. Sen kalkacaksın tek kelime ettirmeyeceksin. Nesin sen peygamber misin?  Hatamız olabilir hatamız nedir arkadaş diye sonra bilmeliydin.  Nerede hata yapıyoruz biz? şu insanların sadece zenginlerinin değil de akıllı olanların da fikirlerine bakalım. Biz sadece size para getirenlerin değil, ilim irfan sahibi insanlardan akıl alacaksınız,  fikir alacaksınız, dua aldığınız gibi. Ama hiç tahammül yok şurada yanlış yapıyorsun dedin mi, tahammül yok.
 Evet yollar yaptınız, hastaneler yaptınız, havalimanları yaptığınız hizmetler yaptınız, ama bu insanlara güzel bir eğitim vermedikten sonra, biraz boğazı sıkıldı mı arkasını dönecek. Kadınlara verilen imtiyazlar, İşi ehline vermemeler, iş yapacak adama işi vermemeleri, parayı getirecek olan olanla işi verme. Yönetmeyi bilmiyor, insanlara faydalı olmayı bilmiyor. Bak Ağrı'da kazanan Savcı Sayan
."dedi.

Mustafa Atmaca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı ve Ekonomi bakanı Berat Albayrak için ise çok ilginç sözler sarf etti. 
Atmaca "Yav bu Berat Albayrak'ın tipini sevmedi bu millet. Konuşmasını sevmedi.İkna edemiyor.İlla onda israr etmenin ne manası var.Olmuyor işte." dedi.

Mustafa Atmaca sözlerine şöyle devam etti; "Partiye birisini aldılar futbolcu uzun birisi neydi adı, Hakan Şükür. Ne bilirdi ki aldınız onu. Neden futbolcu diye. Sonra yeni birini aldılar,  yarışçı Kenan Sofuoğlu aldılar. niye aldın sen bu adamı, yarışçı bu adam yani."

Mustafa Atmaca kendilerini kast ederek ilginç bir istekte bulundu.  "Hizmet edenleri görmüyorsun arkadaş, böyle insanları seçip de alsalardı yanına, devlete faydalı olurdu o vakit yani."

Editör: TE Bilişim