Neden çıktığı bilinmeyen kavgayı sunucu İstiklal Marşı okutarak durdurmaya çalıştı ama başarılı olamadı. Kavga eden tarafları polis zorla ayırdı.

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinliği kapsamında Mustafa Yıldızdoğan ve Atilla Yılmaz'ın katılımıyla ‘Kurtuluş Gecesi’ düzenlendi. Merkez Spor Kompleksi'ndeki konser saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan ve Ülkü Ocaklar İl Başkanı Hüseyin Kayış’ın konuşmaları sonrası iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Merkez Spor Kompleksi'ne çok sayıda polis sevk edildi. Kavga esnasında görüntü alan basın mensuplarının görüntüleri silinmek istendi. Yerel haber sitelerinde yayınlanan görüntüler baskı yapılarak kaldırıldı. Konser sunucusu, kavga eden tarafları durdurmak için İstiklal Marşı okutmaya çalışsa bile başarılı olamadı. Kavgayı polis güçlükle durdurdu.

Kavga sonrası sahneye Atilla Yılmaz çıktı. Sevilen şarkılarını seyircilerle birlikte söyledi.

Şarkıcı Mustafa Yıldızdoğan ise Ölürüm Türkiye'm türküsü ile programına başladı.

MHP İl Başkanı ve Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı birer konuşma yaptı

MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan yaptığı konuşmada, 100 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin Maraş’ta atıldığına vurgu yaptı. İlk kurşunu sıkan Sütçü İmam'ı, Çakmakçı Sait'i, Senem Ayşe'yi, Arslan Beyi, Mıllış Nuri'yi rahmet ve minnetle andığını,15 Temmuz’da FETÖ papazının saldırısına uğradıklarını söyledi. Bu saldırının darbe olmadığını söyleyen Doğan, bu bir iç savaş çıkartma hazırlığıydı dedi.

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış yaptığı konuşmada, 100 yıl önce Maraşlı, başkaldırısı ile topraklarını tescillemiş ve mühürlemiştir dedi.

Editör: TE Bilişim