Hatta Ülkü Ocakları Genel merkezi cenazeye gitmeyi yasaklamıştı.

İşin daha vahimi ise Mustafa Yıldızdoğan'da bu tepkisizliğe ortak olmuş,  Ozan Arif'in cenazesinin kaldırılacağı gün konser vermişti.

Bu durum karşında sessizliğini koruyan Mustafa Yıldızdoğan bir mesaj yayınladı.

Mesajında, Ozan Arif'le ilgili her hangi bir açıklama yapmazken, tepki gösteren Ülkücülere nasihat vermekten geri kalmadı.

Şunu belirtmek isteriz ki; küfür asla kabul ettiğimiz bir oldu tavır değildir. Mustafa Yıldızdoğan'a edilen küfürleri tasvip etmediğimiz gibi, tepkimizi koymaya da devam edeceğiz.

Çünkü Ozan Arif bunu hak etmedi. 

Yıldızdoğan,  bu konu ile ilgili açıklamanızı bekliyoruz.

Ülkücü olun yeter.....

İşte Mustafa Yıldızdoğan'ın o açıklaması;

" Son günlerde sosyal medya üzerinden şahsımı hedef alan, özellikle belli hesaplardan sürekli, planlı ve sistemli olarak "vatan sevgimi, vatana millete bağlılığımı, namusumu ve onurumu" hedef alan ağır hakaret, küfür ve yalan haberlerin devam etmesi kabul edilemez boyuta ulaşmıştır.
Vatanıma, milletime bağlılığımı, onur ve şerefimi sorgulama hakkını bugüne kadar kimseye vermediğim gibi bundan sonra da kimseye vermeyeceğimin bilinmesini isterim.
En yakınımdan en uzağımda olan bütün izan sahiplerine sesleniyorum; Peygamber Efendimiz (S.A.V) buyuruyor ki "Bir anneye küfreden bütün annelere küfretmiş olur." Ölmüş anama küfreden şeref, haysiyet, onur yoksunu nasipsizler...
Hayatım boyunca hiçbir Allah'ın kuluna kötü sözüm yoktur.
Bu kötü ve iğrenç sözleri bana reva görenleri önce Yüce ALLAH'A sonra da TÜRK ADALETİNE havale ediyorum."

Ahmet Şafak, Ozan Arif paylaşımını sildi mi?

Ülkücü hareketin etinden, sütünden ve dahi her bir şeyden nemalanan, sırtlarına vurulduğu zaman hareketin ekmeğinin çıkacağı sanatçılar ,belki de Ozan Arif dinledikleri için Ülkücü olanlar, onun vefatında bir başsağlığı mesajı bile yayınlamaya korktular.
İddiaya göre Ahmet Şafak twitter hesabından yayınladığı mesajı silmiş.

Mesajında "Şimdi öğrendim, Arif Ağabeyimiz hakka yürümüş. Mekanı cennet olsun. Türk kültürünün Ozanlık makamı büyük bir evladını kaybetti. Allah Rahmet Eylesin" demiş.

Ahmet Şafak bu mesajı sildi mi, sildirildi mi bilinmez? 

Ama gerçek şu ki hiç yakışık almamış.

Ahmet Şafak bu konu ile ilgili yapacağı açıklamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Editör: TE Bilişim