Ülkü Ocakları Genel merkezi cenazeye gitmeyi yasaklamıştı.

Mustafa Yıldızdoğan'da bu tepkisizliğe ortak olmuş,  Ozan Arif'in cenazesinin kaldırılacağı gün konser vermişti.

Mustafa Yıldızdoğan MHP'nin yayın organı olan bir gazeteye yaptığı açıklamada "Şahsıma yapılan hakaret ve kıskançlığı affederim ama teşkilatıma ve liderime yapılan hakaretleri asla ve asla affetmem. Ülkücülüğüm, ömrümde ve göğsümde taşıdığım en değerli, en şerefli madalyadır"dedi.

Yıldızdoğan'ın Rahmetli Ozan Arif'in adını hiç bir şekilde kullanmayıp, üçüncü bir şahıstan söz etmeleri dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan Ozan Arif'in ailesinin neden cenazeyi 4 gün beklettiğini soran Yıldızdoğan, Akşener'i kast ederek "Zatı muhterem, bu 4 gün zarfında yas mı tutmuştur?  Hangi seçim programını iptal etmiştir merak ediyorum." diye sordu.

Mustafa Yıldızdoğan'ın açıklaması şu şekilde;

"Avrupa’da hiç bir zaman aynı konserde yer almadık. Avrupa’da özellikle Almanya’da bugüne dek bir araya gelmişliğimiz yoktur. 

Evet, Türkiye’de Ocağın turnesinde yer aldık ama özel bir muhabbet, sohbetimiz olmamıştır. 

O turneleri yapan organize eden Ülkü Ocakları sunucumuz Mehmet Emin Uyartaş, en iyi bilendir. 

Bazı siyasilerin sosyal medya üzerinden şahsımı hedef göstererek erkân, edep öğütlemesi üzücüdür. 

Vefatın 4. günü, aylar önce planlanmış bir de üstüne üslük normal halk konseri değildir, aday tanıtım programıdır. 

Zatı muhterem, bu 4 gün zarfında yas mı tutmuştur? 

Hangi seçim programını iptal etmiştir merak ediyorum. 

Günümüz Türkiye’sinde siyaset ve sanat alanlarında fazla köşe kalmadığı için, dün orada, bugün burada, yarını meçhul fırıldaklar gibi dönenler, benim gibi 30 yıldır aynı çizgide lider, teşkilat, doktrin üçgeninde yılmadan yorulmadan ve her gün yeni yeni eserlerle yalnızca ülkücülere değil, 80 milyona hitap etmem tabii ki bazı çevreleri rahatsız ediyor. 

Üstüne basa basa yine söylüyorum. Liderim ve teşkilatımın üstünde hiç kimse olamaz. 

Şahsıma yapılan hakaret ve kıskançlığı affederim ama teşkilatıma ve liderime yapılan hakaretleri asla ve asla affetmem. 

Ülkücülüğüm, ömrümde ve göğsümde taşıdığım en değerli, en şerefli madalyadır. Bu şerefi taşımak, taşıyabilmek her babayiğidin harcı değildir. 

Liderime ve liderin yanında olan bizlere şerefsiz diyenlerle, şereflerin en şereflisi olan hak katında görüşeceğiz. Bize düşen şudur ki; ilkelerimizden, ülkülerimizden taviz vermeden, acı değil tatlı dil ile nefret, kin değil sevgi ile gönüller kazanmaya devam edeceğiz. Bazen susmak en derin ve en anlamlı cevaptır."

AKŞENER PAYLAŞIMDA BULUNMUŞTU

Akşener, Twitter hesabından, “Dinimiz ölmüşlerimizi hayırla yâd etmeyi emreder. Bugün için konser değil, Kuran’ı Kerim tilaveti gerekir. Yakışan budur” açıklamasında bulunmuştu.

Editör: TE Bilişim