Habertürk gazetesinin, Cuma günü son kez baskıya verileceği iddia edildi.

Habertürk gazetesinin kurucu Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı gazetenin yayın hayatına son verileceğiyle ilgili olarak herhangi bir tebligat almadığını, "ancak dedikodular ayyuka çıktığına haberlerin doğru olduğunu düşündüğünü" söyledi.

Habertürk yazarlarından Nagehan Alçı 29 Haziran'da ilginç bir yazı yayınlayarak  “Erdoğan, muhafazakârların Mustafa Kemal'idir!” demişti.

Ali Bayramoğlu’nun Erdoğan hakkında, “muhafazakârların Mustafa Kemal’i” tespitini hatırlatan Alçı, Tayyip Erdoğan’ın herhangi bir siyasi parti lideri olmadığını, sağ taban için adeta bir kurucu figür olduğunu ifade etti.

AK Parti’yi MNP-MSP-RP geleneğinin bir devamı olarak görmenin çok yanlış olduğunu; “Muhafazakâr” tanımının, sadece dindarlık değil, DP’den AK Parti’ye kadar uzanan sağ geleneği kapsadığını beliren Alçı, “Erdoğan, artık muhafazakârların Atatürk’ü.dür" iddiasında bulundu.

Nagehan Alçı'nın bu yazıyı durup dururken yazmadığı ortaya çıkmış oldu.

Fatih Altaylı'nın da dediği gibi "dedikodular ayyuka çıktığı" ve bu dedikoduların Alçı'nında kulağına geldiği, bunun üzerine hükümete yakın gazeteler göz kırptığı söylenmeye başladı.

Soru şu; Nagehan Alçı kime göz kırptı?

Editör: TE Bilişim