FETÖ'nün medya yapılanması soruşturması kapsamında hapiste bulunan Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan'ın dünkü duruşmalarında mahkeme tahliye kararı verirken Mehmet Altan'ın ise beraatine karar verdi. Ilıcak ve Altan kardeşlerin kararına ilişkin AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'dan tepki geldi.

Turan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Yarın Ömer Halisdemir'in, Halil Kantarcı'nın, Abdullah Olçok'un ve tüm kahramanlarımızın yüzüne bakabilecek temiz bir yüzümüz olsun." dedi.

Turan, şu ifadeleri kullandı:

"BAKACAK YÜZÜMÜZ OLSUN"

"Mahkemeler ne idam kararları verdi. Millet o kararları yırtıp attı, idam edileni bağrına bastı. Diğer yandan ne beraat/tahliye kararları verildi ama millet vicdanında mahkum oldu. Biliyoruz ki, ne olursa olsun millet irfanı/vicdanı FETÖ'nün filizlenmesine asla izin vermeyecektir.

Her kararımızda/söylemimizde 251 şehidimizi, 2193 kahraman gazimizi hatırlamalı, FETÖnün oluşturduğu büyük toplumsal travmayı/tahribatı unutmamalı! Yarın Ömer Halisdemir'in, Halil Kantarcı'nın, Abdullah Olçok'un ve tüm kahramanlarımızın yüzüne bakabilecek temiz bir yüzümüz olsun."

Editör: TE Bilişim