Necip Dinçer’in FETÖ propagandası yaptığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik hakaretlerinden dolayı Kayeseri’de gözaltına iddia edilmişti.

SERBEST BIRAKILDI

Başbuğ Alparslan Türkeş’ten sonra Erciyes Zafer Kurultaylarının Tertip Komitesi başkanlığını yürüten Necip Dinçer bugün serbest bırakıldı.

Dinçer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Avukatlarım aracılığıyla bu iftiralara karşı adli makamlara gerekli başvurular yapılacaktır.” dedi.

Necip Dinçer açıklamasında şu ifadeleri kullandı “Ey turan yolcuları, Başbuğ Türkeş’in gönül erleri, sevgili ülküdaşlarım;

16 yaşımdan itibaren baş koyduğum davam için birçok bayramı ailemden uzak, Yusufiye Medresesinde geçirdim.

Bu bayrama da ailemle başlayamadıysam bile ailem ve siz sevdiklerimin telefon, mesajları devam ediyorum.

Ben ülkem için, davam için 40 yıldır makam, mevki gözetmeksizin bedel ödedim ama hiç bir zaman devletimin ve milletimin aleyhinde tek söz söylemedim, söyletmedim! Hakkımda olur olmaz iftiralar ile yapılan bir karalama kampanyası var. Avukatlarım aracılığıyla bu iftiralara karşı adli makamlara gerekli başvurular yapılacaktır. Çok kıymetli dostlar bu süreçte yetişemeyeceğim kadar telefon ve mesaj aldım cevaplayamadıklarım ve görüşemediklerim haklarını helal etsin. Hepinize hayırlı bayramlar diler, teşekkür ederim.
Ben bu vatan için canımdan geçeli çok oldu. Bin canım olsa bini de vatana feda olsun.”

İLGİLİ HABER

Editör: TE Bilişim