Karadağ mektubunda  "Olcay Başkan ve Yönetimine 1 Kasım’dan sonra sırtımdaki hançeri Ülkü Ocakları sayesinde çıkardım diye teşekkür etmiştiniz. Ama bugün bakıyoruz, Deniz Depboylu hanımın gazıyla bizim Olcay Başkanımızı görevden alıyorsunuz ve medya da diyor ki “Kovuldular”… Kimdir bu Deniz hanım, ülkücü harekete ne emek vermiş, ne bedel ödemiştir. O Kerkük’ün yerini haritada gösteremezken Olcay Kılavuz can siper Kerkük’te soydaşlarımıza kaç defa yardıma gitmiştir. Doğu Anadolu ve Güneydoğu’da üç hilalsiz bozkurtsuz il bırakmamıştır." dedi.

Mutlu Karadağ mektubunda şunları kaydetti

Sayın Genel Başkanım,

Bu mektubu Niğde’nin Çamardı İlçesinden yazıyorum. Uzun yıllardır İlçenin Ocak Başkanlığı Parti Yönetimi, İlçe Başkan Vekilliği gibi bir çok görevde bulundum. Halende Partimiz için var gücümle çalışan biriyim. Gerçi sizler için MHP’de ne olduğumuzun, ne emek verdiğimizin ne bedel ödediğimizin zerre kadar bir değeri olmadığını biliyoruz.

Size 1 Kasım seçimlerinden sonra bir mektubum daha olmuştu ve hala o mektuptaki fikirlerimi taşıyorum…

Parti Genel Başkanımız olarak 1 Kasım seçimlerinden sonra bir çok kişi gibi bende sizlere muhalif olan biriydim. Parti içerisinde uygulanan bir çok durumu hala kabul etmemekteyim. Şehitlerimizin emaneti olan bu kutlu davamız Turan Sevdamız, Kızıl Elma ülkümüz bu şartlarda elbet ulaşılamayacak kadar zor bir duruma girmiştir. Herkes gibi ben AKP’ye daha önceden söylediğiniz lafların münakaşasını yapmayacağım. Onlar ile ilgili düşüncelerimizi şimdilik rafa kaldırdık….

Ne yazık ki ülkemiz 15 Temmuz gibi bir kara darbe sonucunda büyük yara aldı. İnkar edilemeyecek olan bir destek ile hem ülkücü camiayı hem de ülkemizin bekası için mevcut hükümete olan desteğinize elbette minnettarız. Sizin ülkemiz adına her zor zamanda aldığınız kararlar ve verdiğiniz destek daima takdire şayandır.

Sayın Genel Başkanım,
Bu mektubumdaki amacım zannetmeyin ki Olcay Kılavuzun şahsına ait olan yakınlığım ve ondan olan bir beklentim değildir. Hepimizin malumu Ülkü Ocakları Genel Başkanı görevden alında diye son günlerde haber sitelerinde bir çok abartılı haberler yapıldı, yapılmaya da devam ediliyor. Bu da şahsımı hem de iç içe olduğum Ülkücü Gençliği oldukça rahatsız etmektedir. Başkanlıklar bir bayrak yarışıdır. Elbette gün gelir herkes makamını bir sonrakine bırakır. Bu şekilde bayrak değişimi ve “kovuldular” diyerek haber yapılması hiç etik olmamıştır. Göreve geldiğiniz 1997 yılından sora Atilla Ağabey, Alişan Başkan, Harun Başkan gibi başkanlarla çalıştınız ve son olarak da Genel Başkanımız Olcay Kılavuz idi.

Fakat “Olcay Kılavuz” dedik mi bakış açımız değişir. 7 Yıldır Genel Başkanımız olarak görev yapmakta olan Olcay Kılavuz Ülkü Ocaklarının tarihine geçecek kadar sayısız hizmetlere imza atmıştır. Rusya’da bile haber konusu olarak Dünyanın en büyük gençlik örgütü olarak adımızı duyurmuştur. Bir bakmışız Olcay Başkan Kars’ta bir kardeşinin cenazesinde, bir bakmışız Edirne’de ülküdaşının düğününde olmuştur. Sivas’ta yeni doğan bir bozkurt’un kulağına ezan okurken, ertesi gün Türkmenistan’da soydaşlarımızın yanında olmuştur. Olcay Kılavuz sizin cenazesine gitmediğiniz Fırat Çakıroğlu’nun morgdan gasilhanede yıkanıp mezarına kadar ağabeyliğini fazlasıyla yapmıştır.

Abdullah Buğra Başkan içinde mezarın içine giren kişidir Olcay Kılavuz…  

Cengiz Akyıldız abinin ailesiyle kızlarıyla her daim ilgilenen kişidir Olcay Kılavuz…

Öyle  güzel insandır ki,  ahde vefayı Metin Tokdemir’den öğrenip her daim onunda ailesiyle bir olmuştur Olcay Kılavuz….

 Hangi birini sayayım Genel Başkanım…

Sizden aldığı görevi gece gündüz demeden yerine getirirken hayatının her şeyini görev aşkıyla ertelerken Allah nasip etti dünya evine girdi. Siz Ankara’da olmanıza rağmen bir nikah şahitliğini bile çok gördünüz Olcay Başkan’a… Oysa, İstanbul’daki düğünlere katılmaya gösterdiğiniz özenleri hepimiz biliyoruz…

1 Kasım seçimlerinden sonra size yapılan sert eleştirilere bir bir Genel Başkan Yardımınız ses çıkartmazken, yine sahnede bizim Olcay Başkan vardı. . Liderimize yapılan en ufak hakarette “feriştahınız gelse” diyerek meydan okuyordu ne yazık ki  Olcay Başkanım. Doğmamış çocuğa bile küfürler eden densizler vardı.

O kadar ağır eleştirilere maruz kalıyordu ki. Bir adım geri atıp size sadakatsizlik yapmadı. Sizler daha sonraki bir programda Olcay Başkan ve Yönetimine 1 Kasım’dan sonra sırtımdaki hançeri Ülkü Ocakları sayesinde çıkardım diye teşekkür etmiştiniz. Ama bugün bakıyoruz, Deniz Depboylu hanımın gazıyla bizim Olcay Başkanımızı görevden alıyorsunuz ve medya da diyor ki “Kovuldular”… Kimdir bu Deniz hanım, ülkücü harekete ne emek vermiş, ne bedel ödemiştir. O Kerkük’ün yerini haritada gösteremezken Olcay Kılavuz can siper Kerkük’te soydaşlarımıza kaç defa yardıma gitmiştir. Doğu Anadolu ve Güneydoğu’da üç hilalsiz bozkurtsuz il bırakmamıştır.

Ülkü Ocakları olarak her seçimde tüm il ve ilçelerde üstüne düşeni layıkıyla yapmıştır. Birileri pala bıyıklarına güvenip encümenlik ihale peşinde koşarken seçimlerden kendi rantlarını düşünürken Olcay Kılavuz yağmur altında merdivenle tırmandığı direkte sizin resimleriniz asarken tüm Türkiye görmüştür.

Sayın Genel Başkanım…

Önümüzde yerel seçimler var. Mersin’de gördünüz 50 yıllık Burhanettin Kocamaz bile giderken partimizi topa tuttu ve Olcay Başkanın Mersin Adayı olmasını eleştirdi. Ve bugün sizin aldığınız bu karardan dolayı bizler Ülkü Ocakları Başkanımıza gösterdiğiniz bu tutumu kabul etmiyoruz. En azından medya da gündeme gelen “Kovuldular” haberlerini çürütecek bir açıklamayla Olcay Başkanımızın göstermiş olduğu fedakarlıkların mükafatını verecek bir açıklama bekliyoruz.

Saygılarımla

Mutlu Karadağ
 

Editör: TE Bilişim