Habertürk'ten istifa eden Veyis Ateş, suskunluğunu Halk TV'de bozacak.

Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği iddialarıyla gündeme gelen Veyis Ateş, Halk TV'de İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtlayacak. Veyis Ateş'in Halk TV'ye çıkacağı haberini öğrenen Nihat Genç, konuya ilişkin sosyal medya hesabından taşlama yaptı. İşte Nihat Genç'in o paylaşımları:

1- Veyis Ateş Halk TV'ye çıkacakmış. Mahkemeye savcıya anlatsın niye Halk TV? Bu kadar dangalakça bir yayın olabilir mi? Bu bir şov ve reyting meselesi hiç değildir. Aksine herkes aklanma algı yumuşatma girişimi olarak görür...ve hatta?...

2- Veyis Ateş 'ben de birilerinin ismini verip yakarım şantajı mı yaptı' dahi her bok söylenir. Sert siyasi meseleler arkadaşlık yakınlık samimiyet kaldırmaz. Failler gibi gazeteciler de hukukun acımasız soğuk yüzüne teslim olsun!

3- Veyis Ateş'i deşifre eden Sedat Peker'di. Şu utanmazlara bakın, Sezgin Baran Korkmaz beslediği ilişkide olduğu gazetecilerden tek birinin adını vermedi. Özışık kardeşleri Sevilay'ı da başka kimler var isim vermedi. Şimdi Veyis Ateş mi isim verecek, bu ne ahmakça beklenti?

Editör: TE Bilişim