Burhan Kuzu’nun “AKP içinde, vekil bazında söylüyorum, benim bildiğim bir tane FETÖ’cü yok” sözlerine sosyal medyadan tepki geldi.

Sosyal medya kullanıcıları, Burhan Kuzu’nun Fethullah Gülen’le birlikte yemekteyken çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Aynı fotoğrafta son günlerde Sözcü'ye yapılan operasyonla ilgili açıklamaları tartışma yaratan Fehmi Koru'nun yanı sıra Hüseyin Gülerce ve Ahmet Keleş de aynı karede görülüyor.

Burhan Kuzu’nun daha önce de Gülen’le tokalaşırken fotoğrafı yayımlanmıştı. Fotoğrafın tam tarihi henüz netlik kazanmazken, Burhan Kuzu fotoğrafın “2 günlük misafirlikten sonra uğurlama” anına ait olduğunu belirtti.

BURHAN KUZU’DAN KÜFÜRLÜ YANIT

Odatv’nin haberinin ardından AKP’li vekil Burhan Kuzu sosyal medya hesabından küfürlü yanıt verdi. Burhan Kuzu’nun attığı mesaj şöyle:

“Oda Tv denen kahpe yayın organı,20 yıl önceye  ait fotoğrafı yayınlayarak aklı sıra basıncılık yaptığını zannediyor.Adı basın özgürlüğü????! Yeni Çağ Gazetesi ve Oda Tv denen uyduruk yayın organları,20 yıl önceye giderek,ortalığı bulandırıp Fetö'ye  açıkça destek oluyorlar.”

Editör: TE Bilişim