Belediye Meclisinin dün yapılan oturumunda gündeme ilave yapılması için önerge veren Başkan Kerim Aksu, Alucralı hemşehrimiz, vatansever bir sanatçı olan Ozan Arif isminin Giresun’da bir cadde veya sokağa verilmesini teklif etti. Belediye Meclisi Başkan Kerim Aksu tarafından verilen önergeyi oy birliği ile Cadde ve Sokak Komisyonuna havale etti.

Öğretmen, şair, şarkı sözü yazarı, bestekâr, halk ozanı Ozan Arif, 13 Şubat tarihinde tedavi gördüğü 19 Mayıs Üniversitesi Hastanesinde yaşamını yitirmişti. Ozan Arif 17 Şubat tarihinde hayranlarının katılımı ile Samsun’da ebediyete uğurlanmıştı.

Muharrem Şirin bugün yapılan Giresun Belediye Meclisi toplantısında merhum ağabeyi Ozan Arif’in ismini Giresun’da bir sokağa verilmesini teklif eden Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya teşekkür etti.

Şirin Ailesinden Teşekkür

Merhum Ozan Arif'in (Şirin) kardeşi Muharrem Şirin Giresun Belediye Meclisinde kabul edilen bir teklif ile merhum ağabeyinin isminin bir cadde veya sokağa verilmesi teklifi nedeni ile teklif sahibi Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya teşekkürlerini iletti.

Muharrem Şirin; "Giresun Belediye Başkanı Sayın Kerim Aksu merhum ağabeyim Ozan Arif’e gösterdiği bu vefa bizleri çok duygulandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ailem ve ağabeyimin sevenleri adına kendisine saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Bir Teşekkür'de Yükselen Köyü Derneğinden

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya bir teşekkür’de Ozan Arif’in doğum yeri olan Alucra Yükselen Köyü Derneği Başkanı ve Ozan Arif’in yakını Tekirdağ Çorlu’da ikamet eden Hasan Ekiz’den geldi.

Alucra Yükselen Köyü dernek başkanı Hasan Ekiz, ”Siyaseten farklı fikirlere sahip olduğumuz bir partili olmasına rağmen değerli büyüğümüz ülkü devi merhum ağabeyim Ozan Arif’in vilayetimiz belediye başkanı sayın Kerim Aksu’nun teklifi ile isminin bir sokağa verilmesi bütün köylülerimizi sevince boğmuştur.

İnşallah bu bir örnek olur ve doğduğumuz topraklar olan Alucra’da bir sokak caddede büyüğümüz, Ozanımızın ismi yaşar” dedi.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu

Editör: TE Bilişim