Gökhan Özbek İYİ Parti Genel Merkezinde ‘Sosyal Meday ve Siyaset’ sunumu yaptığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bu duyuruyu yine sosyal meday hesabından paylaşan İYİ Parti’liler Gökhan Özbek ismini görür görmez yaptıkları paylaşımları hesaplarından kaldırdılar.

Kimdir bu Gökhan Özbek?

Aydınlık’ın haberine göre Gökhan Özbek'in sahibi olduğu '23derecetv' isimli kanal FETÖ'cü olarak bilinen bir kısım sosyal meday hesaplarıyla ilişkili. Özbek, Türk Solu Dergisi’nin ve dolayısıyla FETÖ'cü Gökçe Fırat Çulhaoğlu hayranlarından. Gökçe Fırat Çulhaoğlu ve Türk Solu Dergisi ‘Ordu Göreve’ diye pankart açmıştı. İşte o Gökhan Özbek İYİ Parti Genel Merkezi’nde 16 Ocak 2020’de ‘toplumsal muhalefet’ başlıklı bir sunum yaptı.

Gökhan Özbek’ten Süleyman Soylu’ya Soylu’dan Bahçeli’ye

Gökhan Özbek'le ilgili çok ilginç bilgilerin paylaşıldı bir köşe yazısı yazılmış yazıyı, Veryansın Tv'den Erdem Atay kaleme aldı.

Bu yazı o kadar etkili ki iki kere okunması gerekiyor.

Gökhan Özbek’in aslında kim olduğunu bu yazıyı okuduktan sonra anlayacaksınız.

Yazıda FETÖ ilişkilerinin ne derece derin olduğunu göreceksiniz. Yazı içeriğinin bir yerinde Özbek varken, başka bir yerinde Devlet Bahçeli ile karşılaşacaksınız. Diğer ucunda ise Süleyman Soylu ile…

İYİ Parti’nin bu ismi parti genel merkezine davet etmesi anlaşılacak gibi değil.

Mutlaka okunması gereken bu yazı için lütfen linki tıklayınız…

Editör: TE Bilişim