Öcalan, yeğeni ve avukatıyla görüştü

Öcalan, yeğeni ve avukatıyla görüştü
PKK lideri Abdullah Öcalan, yeğeni ve avukatıyla İmralı'da görüştü.

Terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan, bugün yeğeni Ömer Öcalan ve avukatı Mazlum Dinç ile görüştü. Asrın Hukuk Bürosu'nun yaptığı açıklamada, İmralı Adası hapishanesinde gerçekleşen görüşmenin aile ziyareti kapsamında olduğu belirtildi.

Görüşmeye, Ömer Öcalan ve Avukat Mazlum Dinç'in yanı sıra Hamili Yıldırım, Ömer Hayri Konar, Ergin Atabey ve Zeki Bayhan da katıldı. Açıklamada, görüşmenin aile ziyareti çerçevesinde gerçekleştiği vurgulandı.

Asrın Hukuk Bürosu'nun açıklamasıyla, Abdullah Öcalan'ın ailesi ve avukatıyla düzenli görüşmelerinin devam ettiği bilgisi kamuoyuyla paylaşıldı.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.