Habererk olarak Odatv ile dünya görüşü açısından hiçbir benzerliğimiz olamaz. Hatta Odatv bulduğu her fırsatta Habererk ve yüklendiği misyona, dünya görüşüne en ağır şekilde eleştiriler yapmış, olayı saldırı noktasına dahi getirmiş bir yapıdır.

Ama dün birlikte oldukları, bugün onları yapayalnız bıraktığı görülmüştür. Dün birlikte hareket ettikleri, bugün kokudan doğru düzgün tek satır dahi yazamamaktadır.

Habererk imtiyaz sahibi İsmail Türk Akit TV’de çıkıp fikirlerini söyleyebiliyorsa, diğerleri de Odatv’ye destek vermek zorundadır.

İsmail Türk sürgün yıllarında bir satır bile yazmayan Odatv’ye bu zor günlerinde kolaylıklar diliyoruz.

Buradan ilan ediyoruz; elimizden gelen neyse yapmaya hazırız.

Odatv.com kapatılmasına rağmen odatv.com.tr adresi açıktır ve yayınlarına devam etmektedir.

odatv.com.tr linkini sitelerinde veremeyenler basit hesap peşindedir. Odatv'nin okuyucu kitlesini kendi taraflarına çekme gayreti sadece gülünç olarak nitelenebilir.

 Unutmasınlar ki muhalif olmak ateşten gömlek giymektir. O kadar basit değildir muhalif olmak.

Gazeteci-Yazar Habererk imtiyaz sahibi İsmail Türk programda, “Günlük 1.5 milyon okuyucusu bulunan Odatv’nin kapatılmasını doğru bulmuyorum. Aynı görüşü benimsemediğim halde doğru bulmuyorum” ifadelerini kullandı.

Türk, konuşmasında özetle şunları söyledi:

“Suç var ise bu bağımsız mahkemelerin işidir ve o suç kişileri bağlamalıdır. 1.5 milyon okuyucuyu cezalandırmak olarak düşünüyorum. Basın özgürlüğüne, adalete bir fayda getirmeyeceğini düşünüyorum. Eğer Türkiye’mize bir fayda getirecekse bunların hepsini kapatalım. 28 Şubat tıpkı böyle yapıyordu. Bunu söylemek bir gazetecilik vicdanı olarak görevimdir.” dedi.

Editör: TE Bilişim