Tokat'ın Turhal ilçesindeki bir ilkokulda maskot olan yavru köpek Fındık, nazara geldi. Yaklaşık birkaç gündür sosyal medyanın gündeminde yer alan köpeğin soğuk algınlığına yakalandığı ve tedavi görmekte olduğu belirtildi.

Tokat'ın Turhal ilçesinde yer alan Kayacık Köyü Şehit Haluk Yılmaz İlkokulu'nun maskotu olan yavru köpek Fındık, hastalandı. Hemen veteriner kontrolüne alınan köpeğin soğuk algınlığına yakalandığı ifade edildi.

Tokat'taki bir ilkokulda müdür ve bir öğretmen tarafından mezarlıkta bulunan ve daha sonrasında okula getirilen ve Fındık adı verilen yavru köpeğe okul önlüğü giydirilmiş ve daha sonrasında okulun maskotu olan köpek kısa sürede sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Okul Aile Birliği Başkanı Bedriye Göçer tarafından kendisine dikilen okul önlüğü Fındık'a giydirilmiş ve dersler esnasında çekilen fotoğrafları büyük beğeni kazanmıştı.

Fındık Hastalandı

Medyada çıkan haberler sonrasında çok sayıda telefon aldıklarını kaydeden öğretmen Mustafa Önlen, sabaha kadar uyumadıklarını ve aldıkları güzel mesajlar karşısında mutluluklarını dile getirdi. Fındık'ın soğuk algınlığına yakalandığını kaydeden Önlen, şu anda veteriner kontrolünde tedavisinin devam ettiğini ve kısa zamanda tekrardan aralarına geri döneceklerini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim