24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili adayı olarak girdiği seçimden Milletevekili olmayı başardı.

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANLIĞINA DEVAM EDECEK Mİ?

Olcay Kılavuz yaptığı yazılı açıklamada Hem milletvekilliğine hem de Ülkü Ocakları Genel başkanlığı görevine deva edeceğini söyledi.

Kılvuz'un açıklaması şu şekilde;

" Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey, Ülkücü Türk Gençliği adına şahsımı Milletvekili adayı göstererek; Ülkü Ocakları’nın doğrudan meclis çatısı altında temsilini sağlamıştır. Binlerce şehidimizin emaneti olan kutlu davamızda milletvekili olmak bizim için büyük bir bahtiyarlıktır. Bu büyük bahtiyarlığın aynı zamanda ağır vebalini de sırtımızda taşımaktayız. Bilhassa Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin milletvekili seçilmemizden sonra Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevini de yürütmemize yönelik talimatları da bizim için çok büyük bir onur olmuştur. Bu vesileyle Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’e can-ı yürekten teşekkürlerimi ve saygılarımı arz ederim. Ülkü Ocakları artık Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndedir. Ülkü Ocaklı kardeşlerimizin sesi, sözü, nefesi ve duruşu bundan böyle Allah’ın izniyle Gazi meclisimizde yer bulacaktır. " dedi.

Editör: TE Bilişim