Hükümete yakınlığıyla bilinen sözde gazeteci 2013 yılına kadar Kanada'da yaşayan Kanada vatandaşı Twitter'daki hesabında kendisini "Müslüman, Siyaset Bilimci, UAİ Uzmanı, Tarihçi, Ekonomist, Mütercim, Yazar, Gazeteci" olarak nitelendiren Erdoğan yandaşı Ömer Turan 13 Ağustosta paylaştığı mesajlarla, MHP Milletvekili adayı, adında Ülkücü olan bir haber "sitemsi" şeyin para kaynağı olan Deniz Özkök'ün, 18 Ağustosta "köşe " yazısı" diye yayınlanan yazısının kelime kelime aynı olması, şaşkınlık, gülme duygusu ve daha bir çok şey hissettirdi.

Öncelike Ömer Turan FETÖ iddialarını servis etmekten soruşturma açılmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün Tevhid Selam kumpasında kurguladığı iddiaları yeni bir iddiaymış gibi dile getirerek AA eski Genel MüdürüKemal Öztürk başta olmak üzere bir çok kişiyi terör örgütü yapılanması içinde gösteren sosyal medya trolü Ömer Turan hakkında soruşturma başlattı.

Ömer Turan, Ak Parti kongresi öncesinde bazı kişileri yıpratmak amacıyla, FETÖ kumpasında yer alan iddiaları twitter üzerinden servis ederek tetikçilik yapmıştı.

DENİZ ÖZKÖK'ÜN YAZISI

Deniz Özkök isimli kızcağız 18 Ağustosta "Yeni Parti De Kimler Var" başlıklı bir yazı yazdığını iddia ederek bir sitede yayınladı.

Yazısının çok ehemmiyeti olmadığı içi bomboş bir metin olduğunu belirtmekte fayda var. Şöyle demiş Deniz Özkök isimli kızcağız "Meral Akşener üzerinden Türk milliyetçiliği ve Türkçülüğe karşı tarihin en büyük operasyonunu çekmeye çalıştılar. Allahtan Türkmen beyi var"

"Asena diye peşinden koştuğunuz Meral Ablanız PKK'nın ismini bile ağzına alamıyor. Bu ülkede en son ülkücü olacak kişi Akşener ve ekibidir."

"Türkün ismen ve cismen tarihten silme projesinin kot ismi Akşenerdir. Müslüman Türk milleti buna asla ama asla müsade etmeyecektir."
"Akşener Türke biçilen kefenin yeni ismidir. Bugün Fetö cilalı bu küresel tertibi tüm boyutlarıyla ele alacağız. Akşener dosyasını açıyoruz." diye yazmış durmuş. Yazımı slogancıklar mı belli değil.

Sebebini aşağıda anlayacaksınız.

ÖMER TURAN'IN TWETLERİ

Hükümete yakınlığıyla bilinen Ömer Turan 13 Ağustosta bir dizi paylaşımda bulunmuştu.

İşte o paylaşımlar;

"Asena diye peşinden koştuğunuz Meral Ablanız PKK'nın ismini bile ağzına alamıyor. Bu ülkede en son ülkücü olacak kişi Akşener ve ekibidir."

"Türkün ismen ve cismen tarihten silme projesinin kot ismi Akşenerdir. Müslüman Türk milleti buna asla ama asla müsade etmeyecektir."

"Akşener Türke biçilen kefenin yeni ismidir. Bugün Fetö cilalı bu küresel tertibi tüm boyutlarıyla ele alacağız. Akşener dosyasını açıyoruz."

"Meral Akşener üzerinden Türk milliyetçiliği ve Türkçülüğe karşı tarihin en büyük operasyonunu çekmeye çalıştılar. Allahtan Türkmen beyi var"

Deniz Özkök'ün bu yazısını Ömer Turan'ın twetter hesabından paylaştığını da bilmenizde fayda var.

Öte yandan adında Ülkücü ismi olan sitenin haberlerini sık sık paylaşan Ömer Turan'ın bunlarla ne gibi bir bağlantısı olduğu ise ayrı bir merak konusu.

Bu da Ömer Turan'ın attığı twetelerden bir tanesi.....

Editör: TE Bilişim