Turan Habererk imtiyaz sahibi İsmail Türk hakkında yaptığı paylaşımda "Benim de vakti zamanında Fetö konusunda kendisine birçok soru yönelttiğim İsmail Türk'ün fetö ile herhangi bir iltisakının olmadığı savcılık kararı ile kesinleşmiştir. Demek ki Fetö iddiaları İsmail beyi karalamaya yönelikmiş. İsmail Beye gecmiş olsun diyorum." dedi.

BİR ÇOK AK PARTİ'Lİ BABACAN'IN PARTİSİNE KATILACAK

Ali Babacan'ın AK Parti'den istifasını değerlendiren Ömer Turan, AKP'nin oyunun kısa süre içerisinde %30'un altına düşeceğini savundu.

Yeni parti kuracağını açıklayan AKP'li Ali Babacan, kurucusu olduğu partisinden istifa etti. Babacan'ın istifası gündemin üst sıralarında kendisine yer bulurken AKP'ye yakınlığıyla bilinen Ömer Turan, Ali Babacan'ın AKP'den istifasını değerlendirdi.

Ömer Turan, sosyal medya hesabı aracılığıyla yapmış olduğu paylaşımda Ali Babacan'ın AKP'den istifasını ve yeni partinin kurulma sürecini değerlendirdi.

AK Parti'nin önemli birçok isminin Ali Babacan'ın partisine katılacağını iddia eden Turan, AKP'nin oyunun kısa süre içerisinde %30'un altına düşeceğini savundu.

Öte yandan Turan, birçok AK Parti'li milletvekilinin de Ali Babacan'ın partisine katılacağını kaydetti.

Ömer Turan'ın söz konusu paylaşımları şu şekilde:

"Ali Babacan'ın kuracağı parti AK Parti'nin Siyasette gösterdiği başarıyı gösteremez ama çok büyük ses getirir ve AK Parti'nin çöküşünü inanılmaz şekilde hızlandırır. Birçok aktif AK Partili milletvekili Babacan'ın partisine katılacak.

AK Parti'nin önemli isimlerinin birçoğu Ali Babacan'ın Partisine katılır. Eski bakanlar bürokratların çok büyük bir kısmı Ali Babacan'ın partisine katılır. İstanbul sermayesi de Babacan'ın Partisi'ni destekliyor. AK Parti'nin oyu kısa süre içinde %30 un altına düşer.

81 ilin 81'in de de Türkiye'deki tüm ilçelerde de AK Parti tabanı bugün itibariyle resmen ikiye bölünmüştür. İlllerdeki önemli Ak partililer Ali Babacan'ın o illerdeki Partisi'nin kadrosunu oluşturacak."

Editör: TE Bilişim