Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, "Sessiz değil halkımız gümbür gümbür bir devrim yapıyor farkında mısınız?" diye Twitter'dan paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'la ilgili belgeler ortaya çıkardı. Özdağ o belgelerle ilgili şöyle konuştu:

TERÖRİSTLERİN AVUKATLIĞINI YAPAN ESKİ BİR KOMÜNİST

“Mehmet Uçum, Türkiye Komünist Partisi içerisinden gelen bir siyasetçidir. Türkiye Birleşik Komünist Partisi’nde de görevleri olmuş bir kişidir. Polisin operasyonunda 150 TKP’li gözaltına alındığında o zamanki adıyla Mehmet Ata Uçum da bulunuyordu. Sonra Ata ismine çok büyük alerjisi var herhalde çıkarttırmış, Mehmet Uçum olarak kalmış. Kendisinin avukat olarak yaptığı bazı faaliyetler de var. Terör örgütü üyelerinin avukatlığı ama bir de başka çalışması var.

BİR YANDAN KOMÜNİZM DİYOR BİR YANDAN AMERİKA'YA ÇALIŞIYOR

Amerikan hükümetinin vermiş olduğu green kart başvuruları ile ilgili bir büroyu yönetmişler belirli bir süre. Bir taraftan Türkiye’de sosyalist- komünist bir rejim kurmak için çalışırken bir taraftan da bazı yurttaşlarımızın Amerika Birleşik Devletleri’nde kapitalizme koşmalarını kolaylaştırmak için yeşil kart başvurularına da aracılık yapmış. Benim merak ettiğim; Türk halkının karşısına muhafazakar bir iktidar ve saray olduğu iddiasıyla çıkan bir siyasal heyetin, anayasadan sorumlu başdanışmanının neden Marksist-Leninist, komünist bir siyasi geçmişe sahip olduğudur.”

Editör: TE Bilişim