Özgür Özel: Balıkesir'in Sındırgı ilçesindeki depremi yakından takip ediyoruz
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen depremin ardından bir açıklama yaptı. Tokat'ta düzenlenen miting sırasında deprem haberini aldıklarını belirten Özel, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve Sındırgı örgütüyle iletişime geçtiklerini söyledi.
İlk gelen bilgilerde yıkım olmadığını, ancak halkın büyük korku yaşadığını aktaran Özel, 19.53'te gerçekleşen 6,1 büyüklüğündeki depremin ardından belediye ekiplerinin incelemelerini sürdürdüğünü ve sürecin yakından takip edildiğini belirtti. Henüz olumsuz bir haber alınmadığını ifade eden Özel, Balıkesir, Ege Bölgesi ve depremin hissedildiği İstanbul ile İzmir'e geçmiş olsun dileklerini iletti.
Özel, depremin 6,1 şiddetinde olduğunu ve önceki açıklamalarının ardından tüm belediye ekiplerinin incelemelerini sürdürdüğünü ve durumu yakından takip ettiklerini vurguladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.