Ulusal Kanal’da Sezim Özadalı Sungur’un sunduğu “İşin Aslı” programına katılan Prof. Dr. Emin Gürses, 2 bakan ve 1 başkanın Sedat Peker operasyonlarını kullanarak ülke yönetimini ele geçirme çabasında olduğunu ifade etti.

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Gürses programda şunları söyledi “Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı güvende değil. Şimdi bu operasyonlarda Tayyip Erdoğan'a ulaşsa ne yapacaklar biliyor musunuz? 
İki bakan var, adlarını vermiyorum,  birde bir başkan var. Bunların üçü bir yere gelecekler
“Sayın Cumhurbaşkanımız sıkıntıdadır. Sağlık durumu iyi değildir.” Kendileri ülkenin yönetimini ele almayı düşünüyorlar. 
Alırlarsa ne olur biliyor musunuz? Bu millet onları 24 saatte hapishane atar.”
dedi.

Sezim Özadalı Sungur araya girerek “Hocam bunlar iddia” dedi.

Emin Gürses ise “Bu iddia olur mu kızım, İlla olur mu ya olur mu?” diyerek tepki gösterdi.

“REİSE HABER GÖNDERDİK”

Gürses “Reise (Cumhurbaşkanı Erdoğan) haber gönderdik. Buradan da söyleyelim” böyle çalışmalar var” dedi.

“MİLLETE DİYORUM HEMEN AYAKLANIN”

Emin Gürses açıklamasına şöyle devam etti “Amerika'da bunlara destek veriyor. “Yavaş yavaş piyasayı temizleyin” diyor. Bu 5 ton uyuşturucu meselesi Tayyip Erdoğan'a ve saraya dayanırsa ondan sonra Amerika ile bağlantısı olan bu üç kişi bunlar“çok kıymetli” diyorlar ya “Allah'ın vasıflarını taşıyan Tayyip Erdoğan, çok kıymetli Tayyip Erdoğan’ımız biraz rahatsız dinlenecek, biz idare edeceğiz  Türkiye'yi” dedikleri an millete söylüyorum hemen ayaklanın, burada söylüyorum millete, savcılarda duysun hakimlerde duysun. Tayyip Erdoğan'ı tasfiye etmeye girişlik an milletin ayaklanması lazım. Bu yasadışı bir iştir,  yasadışı bir işe millet izin vermemiz lazım.  Nasıl FETÖ'ye vermedi bu şeye de vermemesi lazım.” dedi.
 

Editör: TE Bilişim