Habererk Genel Yayın Yönetmeni İsmail Türk’ün hazırlayıp sunduğu “Bunu da Konuşalım” programının gergin dakikalar yaşandı.

Programın bir bölümünde saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel başkan yardımcısı Selçuk Özdağ konusu konuşuldu.

Ramazan Akgün programın bu bölümünde Selçuk Özdağ’dan söz ederken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in dün yaptığı açıklamayı gündeme getirdi.

Akgün “Ne kadar muhalif olursa olsun Meral Akşener dün çok güzel bir şey söyledi. Dedi ki “Siyasetçi siyasetçinin dostudur, siyasetçi farklı düşünür. Rakip olur. Ama siyasetçi bu tür saldırılara uğradığı zaman ” dedi.

Bu sırada araya giren Habererk Genel Yayın Yönetmeni İsmail Türk Meral Akşener’i kast ederek “Kusura bakmasın oda sınıfta kaldı. Geçen sene Afyon’da Gençlik kolları başkanı onun gözünün önünde ağzı burnu kırıldı. Selçuk Özdağ’ınkinden hiçbir farkı yok.”

Bu sözler üzerine fitil ateşlenmiş oldu.

KAVGA 36 DAKİKA SÜRDÜ

Canlı yayındaki kavga tam 36 dakika sürdü.

Youtube kanlındaki program interaktif olması sebebiyle izleyicilerin yorumları da zaman zaman ekrana yansıtıldı.

Birçok izleyici tartışmanın yanlış yönde ilerlediğini yazdı. Bazı izleyiciler İYİ Parti’ye yaptığı muhalefetle bilinen İsmail Türk’ün tarafını tutarken, bazıları da Ramazan Akgün’ün tarafını tuttu.

ÖZÜR DİLEDİLER

Programın sonunda Ramazan Akgün ve İsmail Türk izleyicilerden özür dilediği gibi, birbirlerinden özür dilememeleri dikkatlerden kaçmadı.

Bilindiği gibi Ramazan Akgün Ülkücü Kuruluşlar ve MHP davalarının en genç tutulusuydu.

İsmail Türk ise MHP davalarından dolayı çok uzun süre ceza yatmıştı.

Öte yandan İsmail Türk Meral Akşener’e asla hakkını helal etmeyeceğini defalar vurguladı.

NE OLMUŞTU?

 ESKİ GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI OSMAN ERTÜRK'ÜN DAYAK YEMESİ

İYİ Parti Teşkilat Çalıştayı, Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde toplanmıştı.

Eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Osman Ertürk Özel, sabahki oturumda bir konuşma yapmış, öğleden sonraki oturumda ise Akşener söz almıştı.

Akşener'in konuşması sırasında, bir anda İYİ Parti Ankara 3. adayı Gökhan Beker'in kardeşi Oğuzhan Beker'in boksör bir adamının, Özel'in arkasından gelerek ona yumruk attığı belirtilmişti. Uğradığı saldırı sonucunda burnu kırılan Özel’i, olaylardan sonra istifa eden İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Emekli Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz hastaneye götürmüştü. Özel, sonrasında yaptığı açıklamayla İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurmuştu.

Editör: TE Bilişim