Ertem Şener ROK’un kovulduğunu açıkladığı sözlerin ardından, Kütahyalı’ya tepki gösterenleri “bazı şer güçler” olarak nitelendirdi. Ertem Şener, "Rasim'in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır" dedi ve o sözlere tepki gösterenleri tehdit etti.

Ertem Şener tweterden yaptığı bir paylaşımda ise tepki gösterenleri FETÖ'cüle suçlamış gelen tepkiler üzerine tweteni sildi.

Bunun üzerine İYİ Parti Kurucu Üyesi Av. Oğuzhan Türk "Sırplar tarafından, Müslüman Boşnak kadınlara yapılan tecavüz yöntemlerini matah birşey gibi gevrek gevrek söyleyen ROK’a karşı tepki koyup, eleştirenleri FETÖ’cü ilan eden ahlaksızlık savunucularına da aynı tepki gösterilmelidir!" dedi.

HEDEF SAFFET SANCAKLI MI?

Rasim Ozan Kütahyalı’nın canlı yayında“Kusturmalı Boşnak saksosu” diyerek, yaptığı ırkçı hakarete, MHP’nin futbolcu kökenli ve Balkan-Sancak Türkü olan Saffet Sancaklı’dan çok sert tepki geldi.

Beyaz TV’nin sahibi Osman Gökçek’i sabah erken saatlerde telefonla aradığını söyleyen Saffet Sancaklı: “O şahsın ekrandan alınmasını istedim” dedi. Saffet Sancaklı, Osman Gökçek’in kendisine “haberim yok olaydan” dediğini kaydetti.

Rasim Ozan Kütahyalı’ya ateş püsküren Saffet Sancaklı açıklamayı yaptı:

“Şerefsiz oğlu şerefsiz. Böyle insanların artık toplum dışına çıkarılması lazım. Bu işin peşini bırakmayacağım.” demişti.

Rasim Ozan Kütahyalı kovulduktan sonra ise ise bu twetei atmıştı."Rasin Ozan Kütahyalı denen o şerefsiz an itibari ile #beyaztv’den kovulmuştur"

.

Öte yandan Yeniçağ yazarı Servet Avcı "Rasim Ozan Kütahyalı’nın sigorta primleri düzenli yatırılmış olsaydı, ‘şerefsiz’ kadrosundan çoktan emekli olmuştu... Bu saatten sonra ona iş veren televizyon da gazete de batakhane hükmündedir..." dedi

Editör: TE Bilişim