Ulusalkanal.com'da yer alan habere göre Perinçek, konuşmasında Türkiye'nin bugün bir vatan savaşı vermekte olduğunu ifade ederek, "Kontrollü darbe" iddialarını dile getirenlerle ilgili olarak "Türkiye'ye emperyalizmin müdahale etmesini istiyorlar." ifadelerini kullandı.

Rubil Gökdemir açıklamasında Doğu Perinçek, Sayın Meral Akşener için "kontrgerillanın ve gladio'nun prensesi demiş.

Hayatları boyunca hiç bir zaman millete dayalı sivil siyaseti bilmediklerinden, kendi alışkanlıkları ve karanlık senaryolarıyla karıştırmış olmalı.

Oysa ki, Türk Milliyetçileri millete dayalı demokratik sivil siyaset dışında, karanlık odalardaki entrikaların ve dış kaynaklı tezgahlarının dışında kalacak kadar, feraset sahibi ve bu millete sevdalıdırlar BEYLER..! Kimin adına konuşuyorsan, biz biliriz ki orası yerli ve milli değildir. Unutmayın ki, milliyetçilerin başlatacağı demokratik halk hareketiyle sizlerin kurgulama ve düşünüş biçiminizi bile değiştireceğiz "karanlıkların kirli prensleri"..!

Milliyetçileri, milletin menfaatlerinin dar oligarşik vesayet odaklarını yıkarak ancak korunabileceğini bildiklerinden ve, siyasetin merkezine milleti yerleştirmenin bu sebeple zorunlu olduğunu bilirler.

Karanlık ve derin dehlizlerde iş çevirmeyi alışkanlık haline getirenler bilsinler ki, Türk Milliyetçilerinin seçeceği demokratik siyaset tarzı, bu türden entrikalara ve dış etkilere sonuna kadar kapalıdır. Bu düşüncemizin teminatı ise geçmişe dayalı mukaddes mücadelemiz ve milletin eşsiz feraset ve tecrübesidir."dedi

Editör: TE Bilişim