Mengi sosyal medya hesabından " İyi Parti yönetiminden "baskılarla aldıkları" bağışı bana geri iade etmelerini bekliyorum.Ben "gerçek yüzü" tam ortaya çıkmadan bağış yapmıştım, şimdi anlaşılmıştır. İade olmazsa buradan sık sık hatırlatacağım" dedi.

Bu açıklama üzerine hiç bir şey danışılmayan Akşener'in danışmanı Murat İde, İYİ Parti'nin beyaz atlı prensi gibi ortaya atıldı ve imzalı bir kağıt ekleyerek "Bir meslektaşınız olarak ben bir adım attım Ruhat hanım.. İnşallah sonuç alırız da, konuşulması bile mahçup eden bu anlamsız durumdan kurtuluruz.." dedi.


İmzalı kağıtta şöyle yazıyordu "Ağustos ayı maaşımdan feragat ettiğimi bildirir, bana ödenmesi yerine, Kurucular Kurulu'ndan istifa eden Ruhat Mengi'nin seçim sürecindeki bağışının iadesinin bir bölümü olarak değerlendirilmesi için gereğini arz ederim."

Youtube'den aldığı üç beş kuruşla gündeme gelen İde'nin bu davranışı İYİ Partililerin gözlerinin yaşarmasına sebep oldu.

Bilindiği gibi İde o gazeteye köşe yazarlığı ve Akşner'in danışmanlık işini Ruhat Mengi sayesinde almıştı..

RUHAT MENGİ'DEN İDE'YE KAPAK GİBİ CEVAP "SENİN PARAN YETMEZ"

Bunu üzerine Mengi, İde'ye "Çok komik olmuş. Biraz da o alanda çalışsanız? Maaşınız benim "başka bir parti" sanarak verdiğim bağışa yetmez. Ayrıca siz genel başkanınızın en yakınındaki kişisiniz. Ona yağ çekmek yakışık almıyor." dedi.

Ne diyelim al birini vur ötekine....

Editör: TE Bilişim