Saadet Partisi ve gençler yapılan bu haksız uygulamaya her defasında tepki göstererek indirilen bayrak ve pankartların yerine yenisini astı. Saadet Partili gençler bu sefer astıkları pankartlara zabıta ekipleri için "pankart söküm rehberi" ekleyerek pankartların nasıl indirileceğini tarif etti.

Saadet Partisi'ne yapılan çirkin saldırılar gün geçtikçe artıyor. Saadet Partisi ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu'nun afiş, pankart ve bayrakları en son Ankara'da gece yarısı zabıta operasyonu ile sökülmüştü. Saadet Partisi'nin İstanbul Gençlik Kolları Eyüpsultan teşkilatı zabıta ekipleri tarafından yapılan haksız uygulamaya tepki gösterek "pankart söküm rehberi" ekleyerek pankartların nasıl indirileceğini tarif etti.

Saadet Partili gençler "Yeni başlayanlar için pankar söküm rehberi" başlığı altında yaptıkları çalışmada zabıta ekiplerine pankartların nasıl sökülmesi gerektiğini ve daha sonra da katlama işlemini tarif etti. Gençler zabıta ekiplerine "Öncelikle sağ üstteki ipler kesilecek. Ardından sırasıyla sağ alt ve sol kısım kesilecek. Sol kısımda alt ipe gelindiğinde diğer zbaıta arkadaş yavaşca pankartı katlamaya başlayacak. Katlama sağdan sola doğru olacak şekilde olmalı. Kolay gelsin!" diyerek pankartın söküm işlemini tarif etti.

Ayrıca Saadet Partili gençler, rehberde zabıta ekiplerine de seslenerek "Herkes için Saadet, sizin için bile..." yazarak temenni de bulundu.

Editör: TE Bilişim