Gazeteci Sabahattin Önkibar, Youtube kanalından yaptığı yorumda Koray Aydın’ı sert bir dille eleştirdi. Önkibar yorumunda, “Lakin Koray Aydın’ın siyaseten bitmiş tükenmiş bir isim olduğunu biliyorum. Sokakta karşılığının olmadığının farkındayım. Bakın mesela Koray Aydın Trabzon’da bitmiş bir isimdir” ifadelerini kullandı.

Önkibar’ın değerlendirmesinden dikkat çeken ifadeler şu şekilde:

“PARTİ ŞU GÜN İTİBARİYLE ÜÇE BÖLÜNMÜŞ DURUMUNDA”

“Siyaseti izleyenler için İYİ Parti’den kötü haberlerim var. Parti şu gün itibariyle üçe bölünmüş durumunda. Geçtiğimiz hafta yapılan kurultayda bu bölünme alenen ortaya çıktı. Önümüzdeki günler ve haftalarda bunun somut yansımaları olacak.”

“KORAY AYDIN TRABZON’DA BİTMİŞ BİR İSİMDİR”

“İYİ Parti’deki bu krizde birinci dereceden sorumlu olan kişi, Koray Aydın’dır. Bizi izleyenler bilir ben Koray Aydın için İYİ Parti’nin handikabı olduğunu İYİ Parti’nin ilk kurulduğu günlerde söyledim. Hele hele onun teşkilat başkanlığına atanması sonrasında eyvallah olsun diye de televizyonlarda yorumlarda bulundum. Koray Aydın’la şahsi meselem yok. Ne ticaret ne de siyaset yapıyorum.

Lakin Koray Aydın’ın siyaseten bitmiş tükenmiş bir isim olduğunu biliyorum. Sokakta karşılığının olmadığının farkındayım. Bakın mesela Koray Aydın Trabzon’da bitmiş bir isimdir. Yomra’da tükenmiş bir isimdir. Öyle ki, MHP’yi Trabzon’da bitirdiği yetmiyormuş gibi İYİ Parti’ye de orada katkı sağlamamıştır. O sebeple gelmiş kendisi Ankara’da aday olmuştur.”

Editör: TE Bilişim