Oyuncu Şahan Gökbakar ile yangını söndürmek için gönüllü olarak çalışan bir vatandaşın tartışması sosyal medyanın gündemine oturdu. Vatandaş’ın Şahan Gökbakar’a Recep abi diye seslenmesi ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Recep İvedik karakteriyle tanınan Şahan Gökbakar kendi yazlık evinin de bulunduğu Muğla Marmaris’te çıkan yangınla ilgili hemen hemen her gün paylaşımlarda bulundu. Son olarak yangının kendi evine doğru ilerlemesiyle yayınlarına ara veren Şahan Gökbakar bugün yine sosyal medyada gündem oldu.

SÖZLÜ TARTIŞMAYA GİRDİ

Şahan Gökbakar ile yangını söndürmek için gönüllü olarak çalışan bir vatandaş tartışmaya başladı. Yangına müdahale konusunda itfaiye ekibiyle fikir ayrılığı yaşayan vatandaş Şahan Gökbakar ve itfaiye ekipleriyle sözlü tartışmaya girdi. Gönüllü vatandaşın Şahan Gökbakar’a Recep abi diye seslenmesi de Twitter’da en çok paylaşılanlar arasına girdi.

GÖNÜLLÜ KİSVESİ ALTINDA...

Şahan Gökbakar yaşanan olay ilgili yeni bir video yayınlayarak şu ifadeleri kullandı: "Muğla'nın Marmaris ilçesindeki orman yangınlarıyla mücadeleye günlerdir destek veren komedyen Şahan Gökbakar, bölgede gönüllü kisvesi altında provokatörlerin bulunduğunu söyledi: Demin bir tanesini gırtlaklıyordum burada."

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

Editör: TE Bilişim