Konserde küfür eden Türk pop müziği sanatçısı İrem Derici'ye büyük bir şok geldi. Kocaeli Belediyesi tarafından tertip edilen festivalde sahne alan Derici yaşananlar sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden özür diledi.

Geçtiğimiz günler içerisinde Kocaeli Belediyesi tarafından tertip edilen festival kapsamında sahneye çıkan İrem Derici herkesi şoke etti. Kalbimin Tek Sahibine adlı parçasını seslendirdiği esnada orkestrasını susturan ve ardından küfür eden Derici bir takım açıklamalarda bulundu.

18 Ocak 2020 tarihinde Kartepe'de sahneye çıkan İrem Derici, söylediği küfür sözler sonrasında sosyal medyada vatandaşların tepkilerine maruz kaldı. Kalbimin Tek Sahibine adlı parçasında şarkının melekler ile ilgili bölümünde küfür eden Derici söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını dile getirdi. Bu olayların hemen ardından da Kocaeli Belediyesi'nden bir açıklama geldi.

İrem Derici'den Açıklama

Belediyeden yapılan açıklamada konser esnasında doğaçlama yapan ve ardından da küfür eden Derici'nin yanlış yaptığı Türk halkının manevi duygularla oynandığı ve aşağılayıcı kelimelere maruz bırakıldığı gerekçesi ile şiddetle kınandığı ifade edildi.

Olayım hemen ardından yaptıkları ile büyük üzüntü içerisinde olduğu belirlenen İrem Derici, Türk halkından özür dilerken melek olarak bahsettiği kişinin kendi vokalisti olduğunu ve konsere gelmemesinden ötürü kızgın olduğunu bahsederek ona bir gönderme yaptığı belirtti.

Editör: TE Bilişim