Korkusuz yazarı Ahmet Takan, CHP’li belediyelere yönelik operasyon hazırlığının yapıldığını ifade etti. Ahmet Takan Saray kaynaklarından aldığı bilgiye göre "Bu operasyonlar öyle böyle değilmiş!.. Görevden almalar, tutuklamalardan bahsediliyor…" dedi.

Korkusuz yazarı Ahmet Takan Saray kaynaklarından aldığı bilgiye göre CHP'li belediyelere operasyon hazırlığı olduğunu belirtti.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Canan Kaftancıoğlu'na 'terörist' suçlamalarını hatırlatan Ahmet Takan, "Tüm bunlar sert kavganın görünen tarafı ve kamuoyu hazırlama çalışmalarının alt yapısı… Arka planda ne var?.. Güm diye söyleyeceğim;" diyerek, "Saray kaynaklarından ulaştığım bilgiye göre, CHP’li belediyelere yönelik önemli operasyonlarının hazırlıkları var. Bu operasyonlar öyle böyle değilmiş!.. Görevden almalar, tutuklamalardan bahsediliyor…" diye yazdı.

Takan yazısının ilgili bölümü şöyle:

Saray kaynaklarından ulaştığım bilgiye göre, CHP’li belediyelere yönelik önemli operasyonlarının hazırlıkları var. Bu operasyonlar öyle böyle değilmiş!.. Görevden almalar, tutuklamalardan bahsediliyor…

EN BAŞTA İSTANBUL OLMAK ÜZERE...

Saray, CHP’li belediyelerin tüm işe alma listelerini itina ile izlemiş. FETÖ ve PKK iltisaklı oldukları tespit edilenlerin raporları ile birlikte saraya listeler iletilmiş. Saray kaynaklarımdan biri “Reis düğmeye basarsa çok gümbürtü çıkar. En başta İstanbul Belediyesi olmak üzere birçok belediye çamura batmış. Hepsi belgeli” iddiasında bulundu.

★★★

Buradan nereye mi varacağız?..Başkentin siyasi kulislerinden bir kare fotoğraf daha;

"İYİ PARTİ'YE AKIL HOCALIĞI YAPAN..."

Sarayın siyasi müteahhitlik çalışmaları da eş zamanlı devam ediyor. Bugünlerde yeni bir merkez sağ parti ”kurdurulma” çalışmalarından da sıkça bahsedilir oldu. Şu an itibarı ile isim vermek doğru değil!.. CHP içinden bazı önemli milliyetçi muhafazakar isimler ile İYİ Parti’ye gidip gelen hatta akıl hocalığı yapan kimliklerden bahsediliyor.

YENİ PARTİ Mİ KURULACAK

Hedef; CHP ve İYİ parti tabanında rahatsızlık duyan milliyetçi tabanın AKP ve MHP’ye gelmesi zor olduğu için bu yeni merkez sağ parti çatısı altında toparlamakmış. “Yeni bir merkez sağ parti kurdurulacak” iddiaları dillerden düşmüyor…

"KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER'İ ZOR GÜNLER BEKLİYOR"

İleri sürülen senaryolar işlerlik kazanırsa, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ondan daha da çok İYİ Parti lideri Meral Akşener’i zor günler bekliyor!..

Editör: TE Bilişim